Ak Parti Milletvekili Recep Özel: 'Belediye Sınıfta Kaldı'

Kent Konseyi toplantısına Isparta Barosundan hiçbir avukata haber verilmediğini söyleyen Ak Parti Milletvekili Recep Özel, belediyenin yaptığı bu davranışın şık olmadığını ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2012 18:34
Ak Parti Milletvekili Recep Özel: 'Belediye Sınıfta Kaldı'

Isparta Barosu Genel Kurulunda konuşan Ak Parti Milletvekili Recep Özel, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kent Konseyi toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan toplantıda avukatlara yer verilmediğini ifade eden Özel, “Isparta için bir şey yapılacaksa her kurumdan temsilcinin o toplantıda yer alması gerekiyordu” dedi.

Toplantının saatinin bildirilmeden yapıldığını söyleyen Milletvekili Özel, Isparta için bir şey yapılıyor. Baro Başkanlığımızdan da avukatlarımızın çağırılması gerekiyordu. Bir liste gelmiş onaylanmış kent konseyi için, belediye bu konuda sınıfta kalmıştır” dedi.

Önümüzdeki seçimden sonra kent konseyi yenilenecektir diyen Ak Parti Milletvekili Özel, “Isparta kalkınacaksa, bunun içinde tüm kuruluşlar olacak. Isparta’nın önünü bizler hep beraber açacağız” yorumunu yaptı.

Özel, “Halk otobüsü yönetiminde Ak Partili biri var diye seçime gidilmesini isteyen Isparta Belediyesi, Kent Konseyi kurulmasında da Isparta’nın tüm kurumlarını kuruluşlarını çağırarak herkesin fikrini düşüncesini alması gerekirdi” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum