Ak Parti Milletvekilleri Küçük Hacılar Köyü'nde

AK Parti Isparta Milletvekili adayı Recep Özel ve Pınar Taner Topsakal dün merkeze bağlı Küçük Hacılar köyüne ziyarette bulundular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2011 18:40
Ak Parti Milletvekilleri Küçük Hacılar Köyü'nde

AK Parti Isparta Milletvekili adayı Recep Özel ve Pınar Taner Topsakal dün merkeze bağlı Küçük Hacılar köyüne ziyarette bulundular. Ak Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz, Merkez İlçe Başkanı Kamil İnci ve çok sayıda partilide adaylara destek verdi.

Ziyarette Pınar Taner Topsakal şöyle konuştu, ‘8 yıl önceki durumla şimdiki durum arasında dağlar kadar fark var. Sağlıkçı olarak Ak Parti’nin sağlık reformlarını görmezlikten gelmem mümkün değil. 60 yılda yapılanın kaç katı 8 yılda yapıldı. 65 yaşındaki teyzem ben şeker kuyruğuna giriyordum, şimdi her şey var daha ne isteyeyim diyor. Ben 6 yaşındaki çocuğunda 60 yaşındaki amcanın da ruhunu okuyabiliyorum. Size hizmet için Ankara’ya gitmek istiyorum.

Recep Özel şunları söyledi, ‘Isparta - Antalya, Isparta - Konya yolu duble yol olacak. Milletvekili milletine hizmet edendir. Hizmeti iktidar partisi milletvekilleri yapar. muhalefet partisi milletvekilleri hiçbir iş yapmamıştır, yapamazda. Ben Atabey Göndürle’liyim. Sizin evladınızım. Başka bir ilden gelmedim. AK Parti olarak memleketimize hizmete devam etmek için tekrar karşınızdayız. AK Parti Türkiye’nin çimentosu görevini üstlenmektedir. Hizmetler siyasi bütünlükte gelir. Bir ve bütün olarak kavganın olmadığı bir Isparta’yı amaçlıyoruz. Biz 4 dörtlük bir kadroyuz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum