Ak Parti Seçim Zaferini Kutluyor

Ak Parti Seçim Zaferini Kutluyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Kasım 2015 12:24
Ak Parti Seçim Zaferini Kutluyor

Isparta'da AK Parti İl Başkanlığı'nda toplanan partililer seçim zaferini kutlamaya başladılar. Kaymakkapı Meydanı'nı dolduran partililer kutlamalara başladı.

Kaymakkapı Meydanı'nda trafiğin aksaması nedeniyle Hükümet Meydanına yürüyen AK Partiler burada kutlamalara devam etti.

Otobüs üzerinde konuşan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, "
Bu coşkuyu yeniden yaşatan milletimize teşekkür ediyoruz. Haydar Kemal Kurt ve Gülsüm Tunçbilek vekilimizde gönlümüzün vekili. Isparta’yı TBMM’de temsil edecek olan CHP Milletvekili İrfan Bakır ve MHP Milletvekili Nuri Okutan beylere de hayırlı olsun diyorum" dedi.

AK Parti Milletvekili Said Yüce ise konuşmasında "Bugün hepimiz çok büyük zafer kazandık. Bu zfaer sayesinde tüm oyunlar bozuldu. Bu oyunu hep beraber bozduk" dedi.

Süreyya Sadi Bilgiç'te konuşmasında "Önce yol arkadaşı sonra yol dedik. Sizlerle bu yolda olduğumuz olduğumuz için şükrediyorum. S,yasi istikrar olmadan hiç bir şey yapılmaz. Sizler sayesinde tekrar istikrar sağlandı. Düşmanlara geçit vermedik" ifadelerini kullandı.




















HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum