Ak Parti Seçimlere Hazırlanıyor

2014 Mahalli Seçimleri için Ak Parti Teşkilatları yurt çapında başlattığı seçim hazırlıklarını Eğirdir’de de başlattı.

Yayınlanma:
Ak Parti Seçimlere Hazırlanıyor

Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’e bağlı olarak çalışmalara başlayan Bölge sorumlusu Burdur Milletvekili Hami Yıldırım, Isparta’daki ilçelerde yaptığı toplantılardan birini Eğirdir’de gerçekletirdi.

Ak Parti İl Başkan Yardımcılarından Ramazan Çırak ve Emin Korkmaz ile birlikte Eğirdir’deki istişare toplantısına katılan Milletvekili Hami Yıldırım, bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılabilecek işlerin değerlendirmesini yaptı.

Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kamil Göncü, Sarıidris Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ile Barla Belediye Başkanı Mehmet Sert’in hazır bulunduğu istişare toplantısında 4 yıllık çalışmalar gözden geçirildi, eksiklikler tesbit edilerek eksikliklerin giderilmesi için gayretli çalışmaların hızla devam ettirilmesi üzerinde duruldu.

Burdur Milletvekili Hami Yıldırım, Eğirdir’de zorlukların üstesinden gelinerek güzel çalışmaların yapıldığını belirterek, bölünmeden, birlik içersinde eksikliklerin giderilmesi için durmadan hızlı bir şekilde çalışmaların devam ettirilmesi gerektiğini ifade etti.

Teşkilatın birlik beraberlik içerisinde top gibi, tek yumruk olmasından memnun kaldığını belirten Burdur Milletvekili Hami Yıldırım, “Ak Partimizin ilk kuruluşundan bu güne kadar yapılan seçimlerde Eğirdir’de, oylar hep artarak devam etmiştir. Bundan sonra da inşaallah hep ileri gidecektir” dedi.

İstişare toplantısında Milletvekili Hami Yılıdırım, herkese söz hakkı verdi ve önemli gördüğü kısımları not alarak karşılıklı anlayış, hoşgörü içerisinde geçen toplantıdan dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.