AK Parti Senirkent Kongresi İptal Edildi

AK Parti'nin ilçe kongreleri takvimi işliyor. Kongre takvimine göre Senirkent ilçe başkanlığı seçiminin hafta sonu yapılması hedefleniyordu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2012 13:51
AK Parti Senirkent Kongresi İptal Edildi

AK Parti'nin ilçe kongreleri takvimi işliyor. Kongre takvimine göre Senirkent ilçe başkanlığı seçiminin hafta sonu yapılması hedefleniyordu. Ancak kongre iptal edildi. Partinin hafta sonu sadece Uluborlu İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı.

İptalin gerekçesini ise AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, açıkladı. Gökgöz, “Kongrenin iptali genel merkezin takdiridir” dedi.

15 Ocak Pazar günü Keçiborlu ve Gönen ilçelerinin kongrelerini tamamlayacaklarını belirten AK Parti İl Başkanı Gökgöz, “Keçiborlu ve Gönen’in ardından Şarkikaraağaç ile Yenişarbademli kongrelerini yapacağız. 29 Ocak’ta da Merkez İlçe Başkanlığımızın kongresi var. İlçe kongrelerimizin tamamlanmasıyla Haziran ayı içerisinde de İl Başkanlığı kongresini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

AK Parti’nin Yalvaç’ta düştüğü duruma Senirkent’te de düşmemesi için kongreyi iptal ettiği ileri sürülüyor. İddialara göre, mevcut başkan Adnan Karcı’nın Genel Merkezin adayı olarak lanse edilen Erol Durmuş’un karşısına çıkması kongrenin iptal olmasına neden oldu. Hatırlanacağı üzere Yalvaç’ta da genel merkezin adayının karşısına Osman Çiftçi aday olmuş ve kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum