Ak Parti Tüm Hızıyla Seçime Hazırlanıyor

Ak Parti teşkilatları 30 Mart’ta yapılacak olan seçim için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2014 11:56
Ak Parti Tüm Hızıyla Seçime Hazırlanıyor

Ak Parti İl Kadın Kollarının düzenlediği mahalle toplantıları hız kesmeden devam ediyor.

Zafer mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına ilgi oldukça fazla oldu. Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Tunçbilek başkanlığında yapılan programa mahalle temsilcileri mahalle sakinlerine parti yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Zafer mahallesinde yapılan toplantıya AK Parti Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş’da ziyarette bulundu. Uzaktaş belediyeyi devraldıklarında yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Uzaktaş mahalle sakinlerinin sorunlarını da not etti. Ayrıca Uzaktaş fırsat buldukça bu etkinliklere katılacağını dile getirdi.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Tunçbilek, “AK Parti Kadın Kolları yönetimi olarak mahallelerimizde, mahalle temsilcilerimiz ve mahalle sakinlerimiz ile toplantılar düzenliyoruz. Burada mahalle hanımlarının sorunlarını dinliyor ve imkânlarımız ölçüsünde de gidermeye çalışıyoruz. Bu günkü toplantımıza Belediye Başkan Adayımız Nuri Uzaktaş bizim yaptığımız toplantılara eşlik etti. Mahalle sakinlerimiz de Belediye Başkan Adayımız Uzaktaş’la birebir konuşma fırsatı bulmuş oldular dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum