Ak Parti Türkiye’nin Umudu, Geleceğidir

Ak Parti Türkiye’nin Umudu, Geleceğidir

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2015 18:45
Ak Parti Türkiye’nin Umudu, Geleceğidir

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 1 Kasım erken seçimlerinde oy kullanacak seçmene çağrıda bulundu: ‘’Ülkemizi, geleceğimizi ve istikrarı düşünün.’’

Yeniden partisinden 1’inci sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Süreyya Sadi Bilgiç, erken seçim öncesi önemli mesajlar verdi. Türkiye’nin geleceğini AK Parti olduğunu belirten Bilgiç, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızla başlayan, Sayın Başbakanımızla devam eden AK Parti’nin ülkemize hizmet aşkı artarak devam etmektedir. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin Isparta’dan yeniden birinci sırasından aday gösterilme şerefi bana verildi. Benimle birlikte 4 milletvekili aday arkadaşımız, teşkilatımız, eski milletvekillerimiz, milletvekili aday adayı arkadaşlarımız, bugüne kadar AK Parti kadrolarında hizmet veren bütün kardeşlerimiz el ele, birlik-beraberlik içinde sizlerin desteğinizi isteyeceğiz. Çünkü AK Parti Türkiye’nin umudu, Türkiye’nin geleceğidir’’ dedi.

OY KULLANIRKEN ÜLKEMİZİ DÜŞÜNÜN
Öte yandan 1 Kasım’da yapılacak erken seçimde seçmenlere çağrıda bulunan Bilgiç, ‘’2002 yılından bugüne kadar AK Parti’ye oy veren vermeyen bütün hemşerilerimizden 1 Kasım’da oy kullanırken, ülkemizi, geleceğimizi ve istikrarı düşünmelerini istiyoruz. Isparta’ya hizmetlerimiz artarak devam edecek, büyük projelere de imza atmayı sürdüreceğiz. Hangi parti olursa olsun; huzur içinde bir seçim süreci diliyorum. Amacımız hizmet için destek istemek. AK Parti olarak herkesi kucaklıyor ve ülkemiz için, çocuklarımızın geleceği için elini taşın altına koymaya davet ediyoruz. İnşallah 1 Kasım’da milletimizin desteği ile tek başına iktidar olacaktır. Yeni Türkiye ve büyük hedefler için, güven ve istikrar için milletimizin tercihini AK Parti’den yana kullanacağına inanıyoruz. Bu vesile ile bütün hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum