Ak Parti Uluborlu Kongresi Yapıldı

Ak Parti Uluborlu İlçe Teşkilatının 4. Olağan Kongresi 08 Ocak 2012 Pazar günü saat 11:00’de Uluborlu Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2012 09:46
Ak Parti Uluborlu Kongresi Yapıldı

Ak Parti Uluborlu İlçe Teşkilatının 4. Olağan Kongresi 08 Ocak 2012 Pazar günü saat 11:00’de Uluborlu Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirildi.
Katılımın bir hayli yüksek olduğu kongrede açılış konuşmasını İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim ÖZKUL yaptı. Gündemin okunmasının ardından Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş Aziz Türk Büyükleri anısına saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız okundu.

Kongreye Ak Parti Isparta Milletvekilimiz Recep ÖZEL, İl Koordinatör Milletvekilimiz ve Antalya Ak Parti Milletvekili Hüseyin SAMANİ, İl Genel Meclis Başkanı Osman ZABUN, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur GÖKGÖZ, İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzi YURDUSEVİMLİ, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Kamil İNCİ, Ak Parti İlçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Ak Partiye gönül veren üyeler katıldılar.
Kürsüye çıkan İlçe Başkanı Mehmet DURSUN göreve geldiği günden itibaren yaptığı hizmetlere değindi ve kendisine görev süresince desteklerini esirgemeyen tüm herkese teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Mehmet ÜNVERDİ konuşmasında “ilçe teşkilatının birlik ve beraberliğinin meyvelerini aldıklarına değinerek göreve geldiği günden itibaren yaptığımız hizmetler Uluborlu’nun çehresini değiştirmiştir. Uluborlu’da beş seçimden Halkımızın desteğiyle Türkiye oranının üzerinde oy alarak birinci parti çıktık, daha yapacak çok işimiz var. 2012 yılı Uluborlu Belediyesi’nin yatırım yılı olacaktır” dedi.
Protokol konuşmalarının devamında İl Genel Meclis Başkanı Osman ZABUN İl Genel Meclisinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep ÖZEL konuşmasında Uluborlu ilçe teşkilatının uyum içerisinde çalıştığına değinerek “Uluborlu birlik ve beraberliği çok iyi yakalamış, teşkilat içindeki uyum ve ahenk yapılan hizmetlere yansımıştır. Belediye Başkanımız projelerini hazırlayıp bize getiriyor biz de gerekli çalışmaları yaparak bu projeleri hayata geçiriyoruz ve geçirmeye de devam edeceğiz.” dedi.

İl Koordinatör Milletvekili ve Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin SAMANİ ve İl Başkanı Mehmet Uğur GÖKGÖZ’ün söz almasının ardından protokol konuşmaları sona erdi.

Dilek ve temennilerin ardından gündemin diğer bir maddesi olan seçime geçildi.

Seçimlere tek liste olarak katılan Mehmet DURSUN yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.

Seçim sonrasında verilen yemek ikramıyla kongre sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.