Ak Parti Yalvaç Teşkilatında Neler Oluyor?

İlce Başkanı Osman Çiftçı'nin cuma günü Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in katılımıyla gerçekleştirilen iftar programına katılmayan Kuyucak ve Çetince Belediye Başkanlarına istifa restinde bulunduğu öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2012 18:12
Ak Parti Yalvaç Teşkilatında Neler Oluyor?

İddialara göre ilçe Başkanı Osman Çiftçi, Eski Sanayi Mahallesinde ev ekmeği yapan bir fırından ekmek alan Kuyucak Belediye Başkanı Ahmet Bahtiyar ile karşılaştı.

Başkana direkt olarak sokak ortasında yüksek sesle 'Başkan sekiz aydır burama kadar getirdiniz ya partiye gelirsiniz ya da istifa edin' dediği ileri sürüldü. Belediye Başkanı Ahmet Bahtiyar'ın ise kendisine 'Başkan sen kendinde misin? Beni buraya sen getirmedin ki sen gönderesin. Sakin ol, bunu sonra oturur konuşuruz' dediği ve uzaklaşmaya çalıştığı sırada Çiftçi'nin arkasından seslenerek Bunu Arife (Çetince Belediye Başkanı Arif Gürdal) de ilet' dediği bildirildi.

BAŞKANLAR NE DEDİ?

Ortaya atılan bu iddialar üzerine olayın odağında yer alan AK Partili Kuyucak Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Bahtiyar'a ulaştık ve olayı sorduk Bahtiyar, 'Böyle bir hadise bahsettiğiniz şekilde oldu ancak bu parti içi bir meseledir o nedenle değerlendirme yapmak doğru olmaz. Ancak bir konuyu ifade etmeden geçemeyeceğim. Ben 2002 senesinde Esenler ilçe teşkilatında üye olarak partime hizmet etmeye başladım ve halen üye kaydım oradadır. Partiye dün gelmedim ki bugün ortada hiçbir sebep yokken istifa edip gideyim. Sanırım Ramazan ayının verdiği bir stresle başkan böyle bir çıkış yaptı. Fazla üzerinde durmak istemiyorum' dedi.

Çetince Belediye Başkanı Arif Gürdal ise konuyu Kuyucak Belediye Başkanı Ahmet Bahtiyar'dan duyduğunu henüz ilçe başkanı ile bu konuda görüşmediğini o nedenle bu konu hakkında bir şey söylemesinin doğru olmayacağını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum