AK Parti Yöneticilerini Tanıttı

AK Parti’nin çiçeği burnunda il başkanı Osman Zabun, partisinin il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında 40 kişilik yeni yönetim kurulunu tanıttı. Yeni yönetimi ‘seçim teşkilatı’ olarak adlandıran Zabun, yerel iktidar mesajları verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2014 00:50
AK Parti Yöneticilerini Tanıttı

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun yeni yönetim kurulunu tanıtarak, “bu yönetim kurulunu ben seçim teşkilatı olarak adlandırıyorum. Çünkü önümüzde belediye başkanlığı seçimleri ardından ilk defa milletin oyları ile yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri, bundan kısa bir süre sonra ise genel seçimler yapılacak. Biz tüm bunları göz önünde bulundurarak seçimlerden başarı ile çıkacağına inandığımız yönetim kurulu oluşturduk” dedi.

Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Osman Zabun yeni oluşturulan yönetim kurulunu basına açıkladı. Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç ile Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ın da katıldığı tanıtım toplantısında konuşan Osman Zabun “Türkiye’de siyaset yapmak zor bir iş. Birçok kez perde arkasından siyasetçiyi hedef alarak Türkiye’yi hedef almaya çalışanlar olmuştur” diye konuştu.

MHP’YE YAPILAN SALDIRI SİYASETE YAPILMIŞTIR
MHP’nin Esenler seçim bürosuna yapılan saldırıya değinen Zabun “Dün akşam saatlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Esenler seçim bürosuna yapılan saldırı kimden ve hangi yapıdan gelirse gelsin Türk siyaseti hedef alınmıştır. Bu noktada MHP’ye başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

SEÇİM TEŞKİLATI
Yeni il yönetimini oluştururken genç ve dinamik bir yönetim kurmayı hedeflediklerini söyleyen Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun “her oluşturulan karalama kampanyalarına, manipülasyonlara rağmen bize desteğini artırarak devam ettiren milletimize teşekkür ediyoruz. Bizde halkımızın bu teveccühüne uygun bir il yönetimi oluşturmaya çalıştık. Ben bu yönetimi bir seçim teşkilatı olarak adlandırıyorum. Önümüzde yerel seçimler ve ardından ilk kez halk tarafından yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri, bundan kısa bir zaman sonra ise genel seçimler yapılacak. Bu nedenle oluşturduğumuz teşkilat bir seçim teşkilatıdır” şeklinde konuştu.

SİYASETİ ŞEHRİN DİNAMİKLERİ
Siyaseti sadece siyasi partiler eliyle yapılan bir iş olarak görmediklerini söyleyen Osman Zabun “siyasi partiler dışında STK’lar, Sanayi Odaları, Ticaret borsası gibi kamusal örgütlenmelerde siyaset içinde etkilidir. Yani biz şehrin dinamikleri diyebileceğimiz bu yapılarla birlikte hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bunun içinde genç ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturduk. Yeni yönetim içinde bayan arkadaşlarımıza ciddi oranda yer verdik. Ayrıca entelektüel kapasiteyi önemsedik, şehri tanıyan, şehri okuyabilen isimleri bu anlamda değerlendirdik. Yeni yönetim kurulumuzun Isparta’mıza, memleketimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek tüm yöneticilerimize başarılar diliyorum” dedi.

İŞTE AK PARTİ’NİN YENİ YÖNETİMİ
Osman Zabun başkanlığındaki oluşturulan Ak Parti İl Yönetiminde şu isimler yer aldı, Kamil İnci, Salih Kurt, Günay Bağırsakçı, İsa Aytuna, Yaşar Ünlü, Lütfü Erdoğan, Mustafa Kaya, Mehmet Güneştepe, Serkan Keskin, Fatih Çalışkan, Makbule Uysal, Huriye Kutlu, Dilek İnanıcı, Selma Küçükköse, Sibel Yeşilot, Ayşe Adıgüzel, Bahar Kılıç, Ayşe Okur, Ayhan Gürsu, Seher Sağdıç, Dilek Gündüz, Mehmet Şatana, Emin Korkmaz, Süleyman Şallı, Mustafa Küçükcoşkun, Levent Çelik, Uğur Büyükçulcu, Ali Önal, Ali Kurtay, Abdullah Çobankaya, Selim Karakuş, Mahmut Bilgiç, Bilal Türe, Necati Karahan, Veli İzci, Faruk Sağlam, Mustafa Yüksel, Mustafa Ermem, Yavuz Büyükbayram.

BAŞARIYA İNANIYORUM
Ak Parti Belediye Başkanı Nuri Uzaktaş yeni yönetim kurulunun başarı dileyerek “İl Başkanımız Osman Zabun ve yeni yönetim kurulumuzun önce yerel seçimde ardından ise Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

AYAKKABI KUTULARINI
BIRAK DA KENDİ DAVALARINA BAK
Ak Parti Milletvekili Recep Özel ise konuşmasında MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ı eleştirdi. Milletvekili Özel siyasetin seviye kazanması gerektiğini her platformda dile getirdiklerini ifade ederek “bu anlamda MHP İl Başkanı İsa yalçın’ın televizyon programında söylediği sözler gerçekten seviyeyi düşürür niteliktedir. İl Başkanımız Osman Zabun’u hedef alan sözlerini eleştirmeden geçemeyeceğiz. Bilsinler ki siyasette her kişi bir kazanımdır, siyasete bir renk getirir. Ayrıca kendi haklarındaki davalara bakmadan sürekli ayakkabı kutularını gündeme getirirsen bizde senin dosyalarını açmasını biliriz. Bu seçimde Ak Partinin farkını fark ettireceğiz. Bunun sonucunda yerel ile geneli birleştireceğiz. Yerel ile genel birleşince gerçek başarı ortaya çıkacak” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum