Ak Parti'de 18. Dönem Siyaset Akademisi Başladı

Ak Parti'de 18. Dönem Siyaset Akademisi Başladı

Yayınlanma:
Ak Parti'de 18. Dönem Siyaset Akademisi Başladı

Ak Parti’de bir gelenek haline gelen Siyaset Akademisi programlarının 18.’si bu sene “Büyük güç Tükiye’ sloganı ile gerçekleştiriliyor. 

Ak Parti geleneğini haline gelen Siyaset Akademisi 2008 yılında Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile başladı. Siyaset Akademisi’nin 18. döneminin ‘Büyük Güç Türkiye’ sloganı ile 16 Şubat 2018 Cuma günü itibari ile başladı. Siyaset Akademisinin ilk konuğu ise İlk konuk Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Okcu oldu. 

AKADEMİ 9 HAFTA SÜRECEK, İLK DERS OKCU’DAN 

Ak Parti Isparta İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Siyaset Akademisinin bu yılki teması ‘Büyük Güç Türkiye Eğitim Programı’ olarak belirlendi. Söz konusu eğitimler dokuz hafta sürecek programda her hafta farklı bir konuk olacak. 

OKÇU, EKONOMİK VE SİYASİ 

GELİŞMELERİ ANLATTI 

Akademinin ilk konuğu olan Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Okcu ilk ders olarak ‘Siyaset İçin Farklı Gündemler” konusunu ele aldı. Okcu, konuşmasında ülke ve dünya siyasetindeki gelişmeler, önümüzde ki süreçte yaşanabilecek ekonomik ve siyasi gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HER HAFTA AYRI KONUK 

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Önümüzde ki derslerde SDÜ ve farklı üniversitelerden akademisyenlerin farklı konularda dersleri olacak. Ayrıca kişisel gelişim ve etkili iletişim uzmanlarının katılacağı programlarda olacak. İlk dersimizde siyasetçilerimiz ve her kesimden vatandaşımızın katılımıyla yoğun ve farklı konular içeren dolu dolu bir eğitim programı oldu.

Ak Parti’nin yıllardır başarılı olmasının en büyük nedenlerinden birisinin de tabandan, tavana kadar verilen eğitimler olduğu da şüphesizdir. Siyaset Akademisi, sadece seçimlerde değil gerek eğitim, gerekse kültürel anlamda bütün partilerin çok çok önünde olmamızın en büyük ispatıdır” denildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum