Ak Parti'de Aday Adayları Görücüye Çıktı

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda partililere Aday Adayları tanıtıldı. Tek tek isimleri okunan aday adayları partililer tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2013 21:18
Ak Parti'de Aday Adayları Görücüye Çıktı

Ak Parti Aday Adayları tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, 2014 yerel seçimlerinin aday adaylarına hayırlı olmasını dileyerek, mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı sert bir dille eleştirdi. İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Başkan Günaydın’a adam değilsin” dedi.

BÜTÜN ADAY ADAYLARIMIZA HAYIRLI OLSUN
Ak Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Belediye Başkan Aday Adaylarının partilerine hayırlı olmasını dileyerek, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı eleştirdi.

İl Başkanı Uzaktaş, “Öncelikle burada bulunan bütün partililerimize çok teşekkür ediyorum. Millet vekillerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün burada Isparta Belediye Başkan Aday Adaylarımızın tanıtım toplantısını yapıyoruz. Bütün aday adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

AK PARTİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRDİ
İl Başkanı Nuri Uzaktaş, “Ak Parti halkımızın talepleri doğrultusunda kurulan bir partidir. Kurulduğundan bugüne kadar gücüne güç katmaya devam ediyor. Halka hizmeti hakka hizmet anlayışıyla vatandaşların karşısına çıkıyor. Isparta ve Türkiye’de Ak Parti ile belediyecilik anlayışı değişmiştir. Çalışan, sosyal bir belediyecilik anlayışı gelmiştir. Bu değişimin nedeni toplumdaki adaletsizliği ortadan kaldırmaktır. Bunu da kuruluşumuzdan bugüne kadar gerçekleştirdiğimize inanıyorum”

SUÇU HALKIMIZDA ARAYAMAYIZ ‘SUÇ BİZİM’
İl Başkanı Uzaktaş, “2009 yılında Isparta Belediye Başkanlığını kaybettik. Ama bu kaybın suçunu halkımızın üzerine atamayız. Bunun tek suçlusu biziz ve seçimlerimizdir. Yanlış seçimler yapmış olabiliriz. Ama bunun sonucunu hiçbir zaman halka bağlayamayız. Biz hatalarımızın şu anda farkındayız. Bundan sonra bu hataları tekrarlamayacağız. Kimse bizden bu hataları tekrarlamamızı beklemesin”

MEVCUT BELEDİYE KENDİ ÇIKARLARI İÇİN ÇALIŞIYOR
İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Isparta Belediyesi’nin kendi çıkarları doğrultusunda hareket ettiklerini ve Isparta halkı için hiçbir şey yapmadıklarını belirterek, “Şu anda ki mevcut belediye her zaman söylediğim gibi kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyor. 2009’dan bugüne kadar Isparta için yapılan projeleri kızı olan Zeynep Günaydın yapıyor. Bir de ne hikmetse kayınbiraderini belediyeye sokuyor. Sonra biz Yusuf Ziya Bey’e sorduğumuz da ben onu tanımıyorum. Akrabam değil diyor. Bu nasıl iştir biz anlamıyoruz. Belediye Isparta için hiç bir şey yapmıyor. Oturdukları yerden Isparta halkını kandırıyorlar. Yaptıkları sadece çöp toplamak ve asfalt çalışması yapmak. Yaptıkları asfaltta hiçbir şeye benzemiyor. Başkan bu asfalt 60 yıl dayanır demişti ama 6 ay dayanmadı” şeklinde konuştu.

YALAN SÖYLÜYOR ‘ADAM DEĞİL’
İl Başkanı Uzaktaş, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın 3 sene içerisinde geçmiş dönem belediyesinin borçlarını ödedik açıklamasının ardından tepki göstererek, hala yalan söylediklerini ve yalan söylemeye devam edeceklerse adam değiller dedi.

“Belediye Başkanı Günaydın diyor ki biz geçmiş dönem belediyesinin borçlarını ödüyoruz. 3 sene içerisinde geçmiş dönem belediyesinin borçlarını kapattık diyor. Hatta bir de şu anda Isparta Belediyesi’nin kasasında 15 milyon TL var diyor. Bunlar yalandır. Yalan söylüyorsunuz. Bu yalanları söylemeye hala devam ediyorsunuz. Yalan söylemeye devam edecekseniz adam değilsiniz. Sizin adamlık anlayışınız sadece mendille, eliniz cebinizde Isparta halkına tepeden bakmaktır. Bu adamlık değil. Biz de adamlık anlayışı ise doğruluk ve dürüstlüktür. Çok farklıyız” dedi.

ADAY ADAYLARI BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMALI
Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanlığı Aday Adaylarının birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarının gerektiğini ve bu neticesinde Isparta Belediye’sini alacaklarını belirterek, “Seçim startına başladığımız şu günlerde artık Belediye Başkan Aday Adaylarımızı tanıtıyoruz. Aday adaylarımızın ve siz partililerimizin unutmaması gerek en önemli nokta bu adaylık sürecini bir yarış olarak görmemeleridir. Aday adaylarımız her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeleri gerekiyor. Isparta’da yaşam standartlarının yükselmesi için hep birlikte çalışmalarımızı yürütmeliyiz.

YUSUF ZİYA GÜNAYDIN YALAN SÖYLÜYOR
Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın geçen dönem belediyesinin borçlarının ödediğini şeklindeki konuşmasına tepki göstererek, belediyenin hiçbir şekilde borç ödemediğini ve hala belediyeyi borçlandırdığını belirtti.

“Şu anda mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Belediyesi’nin borçlarını ödediklerini söylüyor. Bende İl Başkanıma katılıyorum. Bu bir yalandır. Kandırmacadır. Belediyenin içini açsak borç batağındadır ve borçlar katlanmaktadır. Belediye başkanının ödediği hiçbir borç yoktur. Borç daha da katlanarak ilerlemektedir. Isparta halkı seni oraya borç öde diye koymadı. Bu nedenle seçmedi. Halkımız seni o makama hizmet et diye seçti. Ama sen hizmet konusunda hiçbir şey yapmadın. Yeter artık. O koltuktan elini eteğini çek. Isparta halkı rahat etsin” dedi.

2023 YILINDA TÜRKİYE İLK 3 ÜLKE ARASINA GİRECEK
Isparta Ak Parti Milletvekili Recep Özel, 2014 yerel seçimleri için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve 2023 yılında Türkiye’nin en büyük ilk 3 ülkesi arasına gireceğini belirterek, “ Isparta Belediyesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün burada Belediye Başkan Aday Adaylarının tanıtım toplantısını yapıyoruz. Hedeflerimiz büyük. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Çalışmalarımızın meyvesini 2014 yerel seçimlerinde alacağımıza inanıyorum. Ak Parti kurulduğundaki gücüyle olduğu gibi 2023 yılında da büyüklüğünü göstererek Türkiye’yi en iyi 3 ülke arasına sokmaktır. Ak Parti iktidara gelmeden önce yazarkasa atan esnafı da gördük, ağlayan çiftçiyi de gördük. Ama Ak Parti iktidara geldikten sonra bunların hiç birini yaşamadık ve bugünden itibaren de bunun için çalışacağız” diye konuştu.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR
Konuşmaların ardında tek tek isimleri okunan aday adayları el ele tutuşarak partililere selam verdi. Partililer de aday adaylarını ayakta alkışladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum