Ak Parti’de Eğitim Seferberliği

Ak Parti’de Eğitim Seferberliği

Yayınlanma:
Ak Parti’de Eğitim Seferberliği

Ak Parti de Siyaset Akademisi için başvurular başladı. Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve İl Başkanvekili Mustafa Tutar, Türkiye’de artık siyaset anlayışının tamamen değiştiğini söyledi. AK Parti Siyaset Akademisi’nin özellikle önümüzdeki seçimlerde aday olacak isimler için önemli bir kriter olduğu biliniyor.  

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Genel Merkez AR – GE Başkanlığı tarafından yürütülen ve Isparta İl Başkanlığı tarafından koordine edilen Siyaset Akademisi Eğitimleri için kayıtlar başladı. 

 ‘Büyük Güç Türkiye; Yerel Yönetimler Programı’ ana teması ile belirlenen eğitimler için kayıtlar 10 Şubat’a kadar devam edecek. 5 günlük başvuru değerlendirmesinin ardından eğitimler ise 15 Şubat tarihinde başlayacak. Yeni eğitim döneminde en önemli konulardan birinin Büyükşehir Yasası olacağını belirten Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve İl Başkanvekili Mustafa Tutar, eğitim programının 8 hafta süreceğini kaydetti.

“BU TÜR PROGRAMLARI 

ÖNEMSİYORUZ” 

Siyaset Akademisi eğitimlerini, daha bilinçli ve seviyeli bir siyaset için çok önemsediklerini dile getiren Tutar; “Ak Parti’nin birer mensubu olarak bizler değişen dünyanın siyaset, kültür, ekonomi ve sosyal farklılıklarını öğrenmek ve bunları uygulamak için bu tür eğitim programlarını çok önemsiyoruz.

“ÖNEMLİ MESAFELER 

KATETTİK” 

Yıllardır Siyaset Akademisi, binlerce teşkilat mensubumuzun yanı sıra yine binlerce vatandaşa siyasetin ve millete hizmet etmenin ne demek olduğunu anlatmaya çalışıyor. Bu konuda da büyük mesafeler kaydedildi. Bu yılın ilk döneminde eğitimler merkezde yapılacak. İnanıyorum ki geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ispartalı hemşehrilerimiz Siyaset Akademisi’ne büyük ilgi gösterecek ve geleceklerine dair önemli katkı yapmış olacaklar” dedi. 

“SİYASET AKADEMİSİNE 

VATANDAŞLARIMIZ DA KATILABİLİR” 

Söz konusu Siyaset Akademisi Eğitim programına İl ve Merkez ilçe yönetimlerinin katılımının zorunlu olduğunu vurgulayan Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve İl Başkanvekili Mustafa Tutar, programa vatandaşların da rahatlıkla katılabileceğini sözlerine ekledi. 

BAŞVURULAR SÜRÜYOR

Öte yandan; Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Genel Merkez AR – GE Başkanlığı tarafından yürütülen ve Isparta İl Başkanlığı tarafından koordine edilen Siyaset Akademisi Eğitimleri için 15 Aralık’ta başlayan kayıtlar devam ediyor. 10 Şubat’ta bitecek kayıtlar neticesinde 15 Şubat tarihine kadar 5 günlük sürede kayıtlar değerlendirilecek ve eğitim programı 15 Şubat’ta start alacak. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum