AK Parti'de Hedef Yerel Seçimler

Ak Parti Milletveki Recep Özel, önümüzdeki sene yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye’nin en önemli seçimlerinden biri olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2013 12:52
AK Parti'de Hedef Yerel Seçimler

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Recep Özel, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye'nin en önemli seçimlerinden birisi olduğuna işaret ederek, partisinin 2011 seçimlerinden bir puan bile geriye düşmemesi gerektiğini aksine oylarını yükselterek seçimlerden çıkması gerektiğini kaydetti.

Eğirdir'de Belediye Başkanı Özmeral'in evsahipliğinde düzenlenen bir programa katılan Özel, önce Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'e övgüler yağdırdı, ardından da yerel seçimlere ilişkin kısa bir değerlendirme yaptı.

Milletvekili Özel, "Artık 2014 seçimleri Ahmet’in Mehmet’in aday olacağı seçimler değil. Çok farklı ve Türkiye’nin en önemli, seçimlerden birine gidiyoruz. 2011’den bir puan geriye düşmememiz, oyları daha da yükseltmemiz lazım. El birliği ile daha fazla çalışmamız, daha fazla gayret göstermemiz gerekiyor” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum