AK Parti'de İlçe Adayları Strateji Belirledi

İlçe adaylarını da açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına hız veren AK Parti'de bugün ilçe adayları ile birlikte strateji Toplantısı yapıldı. Basına kapalı yapılan toplantının ardından adaylar basına poz verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2014 18:09
AK Parti'de İlçe Adayları Strateji Belirledi

İlçe adaylarını da açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına hız veren AK Parti'de bugün ilçe adayları ile birlikte strateji Toplantısı yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun başkanlığında düzenlenen strateji toplantısına Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş ve 12 İlçe Belediye Başkan adayı katıldı.ajans32

Basına kapalı yapalan strateji toplantısının ardından adaylar il başkanı Zabun ile birlikte gazetecilere poz verdi.

Burada gazetecilere açıklama yapan İl Başkanı Zabun, "30 Mart yerel seçim süreci tam gaz devam ediyor. Biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde belde belediye başkan adaylarını açıklamıştık. İlçe belediye başkan adaylarımız da belli oldu. Adaylarımızı sizinle paylaşmıştık. Şimdi de artık seçim stratejileri üretmek için bir aradayız. Stratejik toplantılar yapıyoruz. Sağ olsunlar başkan adaylarımız bu toplantıya iştirak ettiler. Bu toplantılarımızın amacı hem başkan adaylarımızın birlik içerisinde olması hem de birlikte seçim çalışmaları ile ilgili istişareler yapmaktır. Bu toplantılarımız ileriki günlerde de devam edecektir" dedi.

Zabun, seçimlerde 22 belediyeyi alma hedefini tekrarlayarak "Bizim seçimlerdeki amacımız belediyelerimizin hepsini almak. Ama bununla birlikte oy oranımızı da çoğaltmak. Biz bunu istiyoruz. Biliyoruz ki ilerleyen günlerde de çalışmalarımız sonuç verecek ve hedeflerimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı.www.ajans32.com

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum