AK Parti’de İlçe Kongreleri Tamamlanıyor

AK Parti’de İlçe Kongreleri Tamamlanıyor

Yayınlanma:
AK Parti’de İlçe Kongreleri Tamamlanıyor

Ak Parti Isparta teşkilatında, ilçe kongreleri bu hafta sonu yapılacak olan Yalvaç ve Merkez İlçe kongreleri ile sona erecek. İl kongresinin ise Ocak ayında yapılması bekleniyor. 

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde ilçe kongreleri süreci 18-19 Kasım’da yani bu hafta sonu yapılacak kongrelerle tamamlanıyor. Şu ana kadar 11 ilçede kongre yapan Ak Parti, Yalvaç ilçe kongresini 18 Kasım Cumartesi günü, Merkez İlçe kongresini de 19 Kasım Pazar günü gerçekleştirecek.

ŞUANA KADAR SADECE BİR 

İLEÇEDE DEĞİŞİKLİK YAŞANDI 

Şuana kadar 11 ilçenin 10'unda mevcut başkanlarla göreve devam eden sadece Gelendost'ta başkan değiştiren Ak Parti, Yalvaç'ta da değişime giderken, Merkez İlçe Başkanlığında ise aynı isimle yoluna devam etme kararı aldı. Bilindiği gibi Yalvaç’ta mevcut Başkan Ahmet Sektioğlu geçtiğimiz ay görevinden istifa etmiş, ancak kongreye kadar görevini sürdürmesi yönünde karar alınmıştı. 18 Kasım 2017 Cumartesi günü Yalvaç Düğün Salonunda gerçekleştirilecek kongrede ise Genel Merkezin adayı Hayri Uyar başkanlığa seçilecek. 

MERKEZ İLÇE KONGRESİ PAZAR GÜNÜ 

S. DEMİREL KONGRE MERKEZİNDE 

Merkez İlçe’de ise iki dönemdir Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ömer Parlak ile devam kararı alınmıştı. Bu kongre 19 Kasım Pazar günü Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek ve saat 11.00’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum