AK Parti'de İlk Başvuru Korkmaz'dan

AK Parti’de Milletvekili Aday Adaylığı için ilk başvuruyu Emin Korkmaz yaptı. Korkmaz’ı hemşerileri ve partililer yanız bırakmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2015 15:52
AK Parti'de İlk Başvuru Korkmaz'dan

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili Aday Adaylığı için ilk resmi başvuruyu Emin Korkmaz yaptı.

Partisinin İl Teşkilatında bir basın toplantısı düzenleyen Korkmaz’ı Gelendostlu hemşerileri ve partililer yalnız bırakmadı.

Korkmaz açıklamasında “Yeni Türkiye’nin şekilleneceği 7 Haziran 2015 tarihinde 25. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi milletvekilliği seçimleri için, AK Parti’den Isparta Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu sizlerle paylaşmak üzere huzurlarınızda bulunuyorum. Ak Parti’nin Türkiye’nin kaderini değiştirdiği siyasi bir çizgi içerisinde 10 yılı aşkın süredir edinmiş olduğum, bilgi, görgü ve deneyimimle, hak arama ve haktan ayrılmama idealiyle, Isparta için Ispartalılarla birlikte ülkeme ve Isparta’ya en iyi şekilde hizmet etmek adına milletvekilliğine talip oluyorum” dedi.

7 Haziran seçimlerinin önemine işaret eden Korkmaz, “Biliyorsunuz ki, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimde, ülkemizin geleceği şekillenirken, Isparta’nın heyecanını, enerjisini meclise taşıyacak, halkımızın hislerine, beklentilerine tercüman olacak, tuttuğunu koparan güçlü bir temsile ihtiyacı vardır. Yalnız Isparta için değil, Ülkemiz ve halkımızın geleceği için, Milli iradenin tecelligâhı, toplumsal sorunların çözümünün tek gerçek adresi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Isparta’nın güçlü olması, sesinin gür çıkmasına ihtiyaç vardır” ifadelerini kullandı.

Korkmaz, “Ülkeme ve Isparta’mıza hizmet etmek amacıyla çıktığım bu kutlu yolda Partimizi de ileriye taşımak için, var gücümle çalışacağım. Genel merkezimiz, bu görevi verdiği takdirde herkesi kucaklayan bir temsil anlayışıyla ilimize daha güzel ve büyük hizmetlerin gelmesini sağlamak ve gayretli bir şekilde çalışmak en büyük hedefimdir” dedi.

Genel Merkezin her türlü kararına saygı duyacağını kaydeden Emin Korkmaz, “Genel merkezimiz hangi aday adayı arkadaşımıza bu görevi verirse versin; Genel Merkezimizin verdiği bu karara saygı duyacak, bu görev aynı bana tevdi edilmiş gibi genel merkezimiz tarafından açıklanan aday ile birlikte ülkemize ve il’imize hizmet için çalışacağım. Isparta halkının sağduyusuna inanıyor ve güveniyorum. Bu zorlu süreçte, bu kutlu yarışta, tüm Ispartalı hemşehrilerimin ve sizlerin desteklerinizi yanımda bilerek, Cenab-ı Allah’tan bizler için ve memleketimiz için bu sürecin hayırlarla vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.