AK Parti'de İlk Başvuru Mehmet Sait Dilek'den

Mehmet Sait Dilek Ak Parti Genel Merkezine Adaylık Başvurusu Yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2011 11:01
AK Parti'de İlk Başvuru Mehmet Sait Dilek'den

AK Parti’de 12 Haziran Genel Seçimleri milletvekilliği adaylığı sürecinde son güne girildi. Genel Merkez’in belirlediği takvim doğrultusunda milletvekili aday adayı olacaklar İl Başkanlıklarına ya da Genel Merkeze bugün saat 17.00’ye kadar dilekçelerini vermek zorundalar.

Milletvekilliği aday adaylığı için çok sayıda kişinin ismi geçerken, AKP İl Başkanlığı’na cumartesi günü öğle saatlerine kadar 7 kişinin dilekçe verdiği öğrenildi. Başvuru için son gün olan bugün AKP İl Başkanlığı’nda yoğunluk yaşanması bekleniyor.

DİLEK, DİLEKÇESİNİ SUNDU

AKP Genel Merkezi’ne Isparta’dan adaylık için başvuran ilk isim Milletvekili Mehmet Sait Dilek oldu. Dilek, yeniden Isparta Milletvekili adayı gösterilme talebiyle cuma günü Genel Merkeze dilekçesini sundu.

Bu arada yeniden aday olacaklarını daha önce açıklayan Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ile Haydar Kemal Kurt’un da bugün akşam saatlerine kadar adaylık dilekçesini Genel Merkezin yetkili organlarına vermesi bekleniyor.

manşet32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.