Ak Parti'de Kazan Kaynıyor

Isparta Ak Parti Teşkilatında Kazan Kaynıyor

Yayınlanma:
Ak Parti'de Kazan Kaynıyor

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri geride kalmasına rağmen Isparta AK partide kazan kaynamaya devam ediyor.

İl Başkanı Serkan Keskin’in şartlı aday adaylığını açıklamasından sonra bu kez eski Milletvekili Recep Özel'e yakınlığı ile bilinen sendikacı Erdal Demiralay’ın açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Memur – Sen İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta eski Şube Başkanı Erdal Demiralay, sert sözlerle Isparta Milletvekili Osman Zabun’a yüklenerek Ak Parti’ye 50 bin oy kaybettirdiğini söyledi. Demiralay sosyal medya paylaşımında “Biz bu fotoğrafları bir yerlere gelmemize sebep olan insanların taleplerini iletirken, bir de anı olsun diye çektiriyoruz, yoksa bir yerlere talip olmak için değil. Sen yaklaşık 50000 ( elli bin) insanın desteğini kaybettiren şahıslardan biri olacaksın, bir de bulunduğun makamın hakkını veremeden başka makamlara talip olacaksın. Hani Bizim düsturumuzda görev istenmez verilirdi AZİZİM. Yine de ısrarcı iseniz bulunduğunuz makamı hesabı olmayan birine bırakın lütfen.’ dedi

Demiralay’a cevap eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt’dan geldi. Kurt sosyal medya hesabından yaptığı sert eleştiri ile Demiralay’a cevap verdi.

Kurt açıklamasında ‘’ Arkadaş bir paylaşımda bulunmuş ona cevap verdim . Burdan da yayınlıyorum “ Enaniyet, fitne fesatlık kibir ne lan bu her boktan halinize bir şiar uyduruyorsunuz. O fotoğrafları çektirmek marifet değil size emanet edilen vazifeyi hakkıyla yapmak adamlık. Kurmuşsunuz bir lüzumsuzlar ekibi sabah akşam ortalığı karıştırıyorsunuz. Yeter yahu.” Sözleri ile yüklendi.

Ispartamanşet

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum