AK Parti'de Kongre Süreci Başladı

AK Parti'de Kongre Süreci Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2017 15:24
AK Parti'de Kongre Süreci Başladı

AK Parti İl Başkanlığı, kongre sürecine belde teşkilatları ile başladı. Isparta'daki 9 belde teşkilatının ataması Ramazan Bayramı'na kadar yapılacak. Daha sonra da ilçe kongrelerine geçilecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde beklenen kongre süreci başladı. 16 Nisan Referandumu nedeniyle Ramazan Bayramı sonuna ertelenen kongre süreci illerde belde teşkilat atamaları ile başladı. AK Parti Genel Merkezi'nin talimatları doğrultusunda Ramazan Bayramı'na kadar belde teşkilatlarının ataması yapılacak. Isparta'da 9 belde bulunuyor. Bayramdan sonra da ilçe kongreleri başlatılacak. İl başkanlığı kongresinin yıl sonunu ya da Ocak-2018'i bulması bekleniyor. 

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Genel Merkezin talimatı doğrultusunda belde teşkilatlarıyla ilgili çalışmalara başlandığını söyledi. Genel Merkez tarafından belirlenen teşkilat görevlilerinden oluşan komisyonun belde teşkilatları belirleme çalışmalarına başladığını belirten Zabun, "Ramazan Bayramı'na kadar Isparta'daki  tüm beldelerimizde başkan ve yönetim kurulu atamalarımızı yapacağız.

Komisyonumuz çalışmalarına başladı. Partimizi en iyi şekilde temsil edecek belde teşkilatlarını oluşturup, ataması için genel merkezimizin onayına sunacağız. Daha sonra da ilçe teşkilatları kongre süreci başlayacak" dedi. AK Parti, Ramazan Bayramı'na kadar Merkez'de Sav, Kuleönü, Gönen'de Güneykent, Keçiborlu'da Senir, Senirkent'te Büyük Kabaca, Yalvaç'ta Hüyüklü, Eğirdir'de Sarıidris, Şarkikaraağaç'ta ise Çiçekpınar ve Çarıksaraylar kasabaları belde teşkilatlarını belirleyecek. Belde teşkilatları 11 kişilik yönetimden oluşuyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.