Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor

Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2020 13:04
Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Ak Partinin halka yakın, halka hizmet eden bir parti olduğunu ve gücünü halktan aldığını belirterek; “Partimiz bu kongre sürecinden de güçlenerek çıkacaktır” dedi.

Ak Parti Isparta İl Başkanlığının Aylık Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı dün gerçekleştirildi. Iyaşpark Düğün Salonunda saat 15.00’de başlayan toplantıya; Partinin Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, YSK Ak Parti Temsilcisi ve Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Başkanı Osman Zabun ve yönetim kurulu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve Yönetim Kurulu, İl Genel Meclisi Başkanı ve üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yöneticileri, İlçe, Belde Başkanları ve yöneticileri ile İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

GÖKGÖZ; “İKİ KIRMIZI ÇİZGİMİZ VAR”
Ak Parti Aylık İl Danışma Meclisi Toplantısı İl Başkanı Osman Zabun’un konuşmasıyla başladı. Başkan Zabun, kongre süreci hakkında bilgi verdi. Ardından, Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de konuşmasında Türkiye Cumhuriyetinin iki kırmızı çizgisi bulunduğunu belirterek, bunlardan birisinin Kudüs, ikincisinin ezan, bayrak ve Kur’an olduğunu söyledi.

BAŞDEĞİRMEN; “ISPARTA HALKI
BANA BU GÖREVİ TEVDİ ETTİ”
Toplantıda daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de konuşmasında; “Ak Parti’min mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Ak Parti belediye başkanı olarak konuşmak beni gururlandırıyor. Eğer biz Isparta olarak ileri gidersek ülkemiz de ileri gidecektir. Biz görevimizin sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Allah bana bu görevi nasip etti, sizlerin de destekleriyle belediye başkanı oldum. Bundan sonra yapılacak iş bana bu görevi tevdi eden Isparta halkına en iyi hizmeti yapmaktır” dedi.

ÖZEL; “ÖNÜMÜZDE ÇOK
ÖNEMLİ BİR SÜREÇ VAR”
Milletvekili Recep Özel de toplantıda yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki süreç son derece önemli. Bu süreçte hepimiz gece – gündüz demeden çalışacağız” dedi. Özel, Isparta – Antalya Dereboğazı yolunun yapımının de kendi sorumluluklarında olduğunu söyledi.

KANDEMİR; “AK PARTİ OLARAK 18
YILDA ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTIK”
Toplantının basına açık bölümünde son konuşmayı partinin Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir yaptı. Kandemir de konuşmasında; “Ak Parti olarak 18 yıldır ülkemize çok önemli hizmetlerde bulunduk, kazanımlar sağladık. Allah’ın izniyle bu hizmetlerimize önümüzdeki yıllarda devam edecek. Tabiki bu hizmetleri yaparken büyük engellerle karşılaştık. Ancak, tüm engelleri ve badireleri atlattık. Kimseyi ötekileştirmedik.

“2020 YILI ŞAHLANIŞ
YILI OLACAK”
Tüm ülke genelinde kongre sürecimizi başlatmış bulunuyoruz. Partimizin 7. Olağan kongre süreci ile 2019 yılı atılım yılı olmuştu, 2020 yılı ise şahlanış yılımız olacaktır” dedi.

GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA
TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ
Ak Parti Isparta İl Başkanlığının Aylık Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti ve toplantıya Partinin Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlık etti. Toplantıda, kongre sürecinde teşkilat mensuplarının neler yapacakları, nasıl davranacakları kendilerine anlatıldı. Söz konusu toplantı, teşkilat mensuplarının konu ile ilgili soru ve önerilerinin sunulması ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.