Ak Parti'de Kongre Takvimi Belirlendi

AK Parti İl Başkanı Zabun: "Isparta'daki tüm köy ve mahallerimizde delege seçimleri 19 Ekim'de gerçekleştirilecek"

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2014 11:43
Ak Parti'de Kongre Takvimi Belirlendi

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta'daki tüm köy ve mahallelerde delege seçimlerinin 19 Ekim'de gerçekleştirileceğini söyledi.

Zabun, partisinin il başkanlığında düzenlendiği basın toplantısında, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana taahhüt ettiği ve bugün"Yeni Türkiye" olarak tanımladığı demokratikleşme, refah toplumu ve ülkeyi geleceğe taşıma hedeflerini gerçekleştirmeye devam ettiğini belirtti.

AK Parti'nin "Yapılamaz" denilen birçok icraatı gerçekleştirdiğini ifade eden Zabun, "AK Parti, başlatılan,bitirilen ve hala devam eden büyük projelerle insanımıza haklı bir özgüven kazandırdı.Ekonomimiz büyüdü, Türkiye, bölgemizde ve dünyada itibarlı bir ülke haline geldi" dedi.
AK Parti'nin 5'inci Olağan Kongre takviminin 15 Eylül'de başladığını ve 22 Şubat 2015'te il kongrelerinin sonuçlanması ile tamamlanacağını ifade eden Zabun, şöyle konuştu:

"Olağan kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması köy ve mahalle delege seçimleridir. Isparta'daki tüm köy ve mahallerimizde delege seçimleri 19 Ekim'de gerçekleştirilecek. Daha sonra kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında ilçe, 22 Kasım 2014 -22 Şubat 2015 tarihleri arasında ise il kongreleri yapılacaktır."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.