AK Parti'de Kongreler Süreci

İlk iki İlçe Kongresinde Başkanlar Güven Tazeledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2017 19:16
AK Parti'de Kongreler Süreci

AK Parti Isparta’da kongrelere başladı. İlk kongre heyecanı AK Parti Atabey İlçe Başkanlığı’nda yaşandı.

Atabey’de yapılan kongrede mevcut başkan Mehmet Günkaya güven tazeledi. Atabey’de yapılan kongreye AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Said Yüce, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak parti yöneticileri ile birlikte çok sayıda parti üyesi katıldı.

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, kongrede yaptığı konuşmasında, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu belirterek, kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde bitireceğiz. Biz millete hizmet etmek için bu yola çıktık. Ben şimdiden başkanlığa gelecek olan tüm yönetime başarılar diliyorum dedi.

Atabey’de yapılan kongrede mevcut başkan Mehmet Günkaya güven tazeledi.



Öte yandan AK Parti Gönen İlçe Başkanlığı olağan genel kongresi de yapıldı.

Gönen’de yapılan kongreye AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Said Yüce, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak parti yöneticileri ile birlikte çok sayıda parti üyesi katıldı.

Gönen AK Parti İlçe Başkanı Cafer Tayyar Alaca tekrar başkan olarak güven tazeledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum