AK Parti'de Öne Çıkan İsimler... Yoksa Sürpriz Mi Var?

AK Parti'de Öne Çıkan İsimler... Yoksa Sürpriz Mi Var?

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2018 09:15
AK Parti'de Öne Çıkan İsimler... Yoksa Sürpriz Mi Var?

AK Parti'de Aday Adaylığı başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte gözler aday adayı olması olası isimlere çevrildi.

AK Parti kulislerinde sıklıkla ismi geçen İl Başkanı Osman Zabun, aday adaylığı ile ilgili net bir açıklama yapmazken, Genel Merkezin vereceği karara göre hareket edeceğini belirtmişti.

Yapılan son genel seçimlerde başarılı bir performans izleyen AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, seçimlerin hemen ardından yine yüksek performanslı bir çalışmanın içerisinde olmuştu.

AK Parti kulislerinde heyecan yaratan bir diğer isim de ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta'nın yakından tanıdığı ve sevilen bir iş adamı olan Şükrü Başdeğirmen'in de aday adayı olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile de yakın bir teması olan Başdeğirmen'in aday adaylığı ile ilgili net kararını Cuma günü vermesi bekleniyor.

AK Parti'de öne çıkan bir diğer isim ise Sezgin Gülatan, Sezgin Gülatan, AK Parti Genel Merkezi'nde çeşitli temaslarla bulunduğunu sosyal medya hesaplarından açıklamıştı. Gülatan'ın aday adaylığına da kesin gözle bakılıyor.

Öte yandan AK Parti'de bir diğer beklenti de sürpriz isim beklentisi... AK Parti'de kulislerde adı geçen farklı bir isim yada adını hiç duymadığımız bir ismin de aday olarak gösterilebileceği konuşuluyor.

SON DAKİKA: https://www.ajans32.com/ali-bolat-aday-adayi-40904h.htm

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum