Ak Parti'de Seçim İsyanı

AK Parti'de 30 Mart seçiminin mağlubiyeti parti içinde tartışılamaya başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2014 12:39
Ak Parti'de Seçim İsyanı

Teşkilat ve milletvekilleri kanadında sessizlik devam ederken, seçimden hemen sonra yapılan Kadın Kolları Başkanlığı toplantısında bir üyenin Milletvekili Recep Özel'in yüzüne karşı ağır eleştirilerde bulunduğu öğrenildi.

Akdeniz muhabirinin görüştüğü AK Parti Kadın Kolları Üyesi Zeliha Okur, toplantıda yaptığı konuşmayı doğruladı. 30 Mart seçimleri sonucuna ilişkin tepkisini dile getiren Okur, şöyle konuştu:

"Milli Selamet Partisi’nde ve Refah Partisi’nin Kadınlar Kolları’nın 7 kurucusundan birisiydim. Aynı zamanda AK Parti Kadın Kolları kurucularından birisiyim. Biz Isparta’yı, davamızı, her şeyi iğne oyası gibi ilmek ilmek işledik. Çalıştık, didindik.

Biz çalışıyoruz, didiniyoruz vekilleri Ankara’ya yolluyoruz. Seçim zamanı geldiğinde kim kaybedecekse o adayı getiririyorlar. Vekillerimiz kazanacak aday getirme noktasında yardımcı olmuyor. Vicdanım sızlıyor. Isparta merkezi aday seçimi yanlışlığından kaybettik. Yalvaç’ı yüzde 100 adaydan kaybettik.

Eğirdir’de bundan önce yanlış bir aday vardı ondan bu dönem kaybettik. Biz adayların yanlış seçiminden dolayı seçimi kaybediyoruz. Biz partililer olarak çok çalışıyoruz. Böyle olmaması gerekiyor. Aday belirleme sürecinde ben o kadar görev yaptım bana 'hiç aday kim olsun' diye sorulmadı.

Birçok hanım aynı benim gibi düşünüyor ve konuşuyor. 10 yıldır vekillerimiz var. Şarkikaraağaç köy gibi bir yer. Şarkikaraağaçlı bir vekilimiz var. Kendisi orada doğup, orada büyümüş. Orası da mı kaybedilir? Ben her gün her zaman davam ve partimle çalışıyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum