Ak Parti'de Sıra Temayülde

Ak Parti'de Sıra Temayülde

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2015 13:05
Ak Parti'de Sıra Temayülde

Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, 7 Haziran tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesi aday belirleme süreci ve adayların başvuruları hakkında açıklama yaptı. İl binasında yapılan toplantıda AK parti Milletvekili adaylarının 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında temayül yoklamasına girecekleri açıklandı.

SON BAŞVURULAR ALINDI
AK Parti İl Başkanı Zabun, 25. Dönem milletvekili aday adaylığı için İl Başkanlığına ve Ak Parti Genel Merkezine 11 Şubat-20 Şubat tarihleri arasında başvurular alındı. Son başvuruları dün aldık ve bu süreci tamamlamış olduk dedi.

TEMAYÜL 28 ŞUBAT
Milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan isimlerin adaylık için yapılacak temayül yoklaması hakkında da bilgi veren Zabun, “Aday belirleme sürecinin ilk ayağı olan temayül yoklaması 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yapılacak.

Temayül sonrası genel merkez tarafından aday adayları üzerinde değerlendirme çalışması yapıldıktan sonra nihai karar yine partimiz genel merkezi tarafından verilecek” dedi.

Zabun son olarak, Partimize teveccüh gösteren adaylarımıza ve Isparta Halkına Teşekkür Ederim dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.