AK Parti’de Süreç Başladı

AK Parti’de aday adaylığı için başvuru süreci bugün başladı. 1 Kasım’a kadar devam edecek süreçte aday adayı olmayı düşünen isimler gerekli harçları yatırıp başvurularını yapabilecek. Peki Isparta’da durum ne?

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2013 09:26
AK Parti’de Süreç Başladı

AK Parti'de 2014 yerel seçim sürecinin adaylık başvuruları için 1 Ekim'de başlayacağını duyuran AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, "Süreç 1 Kasım'a kadar sürecek. Gaye ve maksadı Ak Parti ile Isparta'ya hizmet olan, güzel icraatlar yapacağını umduğumuz, o niyet içerisinde olan, bunu yapabileceğine inandığımız ve kendinde o azmi gören arkadaşlarımızla Ak Parti çatısı altında beraber çalışmaya bekliyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte Isparta’ya güzel hizmetler ederiz. Bu misyonu üstlenebilecek, temsil edebilecek hemşerilerimizi AK Parti'de görev yapmaya davet ediyorum. Hiçbir önyargımız yoktur. İlkelerimiz, kriterlerimiz bellidir. Hiç kimseye verilmiş bir sözümüz yoktur. Biz halkla halkın içerisinden çıkmış bir partiyiz" ifadelerini kullandı.

İşte Ajans32'nin son dönemde AK Parti'nin seçim sürecindeki konumu hakkında öne çıkan haber ve yorumları.... (Haberleri okumak için tıklayın)

İŞTE AK PARTİ'NİN ÖNE ÇIKAN İLK ÜÇ İSMİ

GÖZLER AK PARTİ'DE

AK PARTİ'DE TEDİRGİN BEKLEYİŞ

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK?

ANKETLER BAŞBAKAN'IN MASASINDA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum