AK Parti'de Temayül Yoklaması Heyecanı

AK Parti Isparta Teşkilatı, 20.03.2011 Pazar günü Aday Adayları ile ilgili olarak Temayül yoklaması yapacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2011 14:50
AK Parti'de Temayül Yoklaması Heyecanı

Milletvekili adaylarını belirlemek amacıyla yapılacak temayül yoklamasında delegeler oylarını kullanacak.

AK Parti Isparta Teşkilat yöneticilerinin oy kullanacağı temayüle mevcut milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Mehmet Sait Dilek ile Haydar Kemal Kurt katılmayacak.

AK PARTİ'DE 36 ADAY ADAYI
Mehmet Sait DileK, Süreyya Sadi Bilgiç, Haydar Kemal Kurt, Recep Özel, Mehmet Aybatılı,Nuri Üzaktaş, Ayşe Korkmaz, İsmail Ozdemir, Pınar Topsakal,Cemal Özkan, Ercan Sarıca,Mustafa Eriş, Sami Aygün, İbrahim Arısu, Ahmet Levent Yılmazer, Mehmet Aldemir,M.Ali Dolunay,Şerefe Hanım Ekici, Doc.Dr. Suat Kolukırık, Fatih Ecevit, Ercan Şimşek, Av. Alparslan Çiftçi, Uğur Büyükçulcu, Hatice Çetin Gücüyener, Dr. Hasret Yavuz, Aydın Mutlu, Tayfun Büyükküpcü, Musa Keskin, Osman Dal,Mehmet Şatana, Abdullah Türker, Halil Yavuz, Orhan İnce, Nuri İnandırıcı, Mustafa Serkan Demirtaş, Mustafa Büber

TEMAYÜL YOKLAMASI NEDİR ?
Siyasi Partilerin kullandığı ve seçmenin adaylardan hangisine olumlu baktığını anlamak için yapılan bir tür araştırma ve anket çalışmasıdır. Temayul yoklamasındaki asıl amaç partinin kendi tabanın fikrini almaktır ve aday adayları için bu yoklamada üst sıralarda yer almak oldukça önemlidir.

(Excitement poll leaning Justice and Development Party
Parliament votes for their candidates, delegates will use the poll to determine the trend.)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.