Ak Parti’den 23 Nisan Teşekkürü

23 Nisan Çocuk Şenlikleri’nin geniş kapsamlı olarak Eğirdir’de yapılmasından dolayı Ak Parti Eğirdir İlçe teşkilatı teşekkür turuna çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2013 14:52
Ak Parti’den 23 Nisan Teşekkürü

23 Nisan Çocuk Şenlikleri’nin geniş kapsamlı olarak Eğirdir’de yapılmasından dolayı Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz’a teşekkür eden Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e de Belediye’nin ev sahipliği yapması ve büyük katkılarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle ile İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kâmil Göncü birlikte ilk teşekkür ziyaretini Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’den başlattılar. Daha sonra İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak’a ile Halk Eğitimi Müdürlüğüne çiçek ve hediyeleri ile ziyarette bulunup teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında İlçe basın mensuplarına, Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkan ve üyeleri ile İl genel Meclis Üyesi Mehmet Kâmil Göncü tarafından buket çiçek ve hediye verilerek Şenliklere katkılarından dolayı teşekkür edildiler.
Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Dinçer, “Eğirdir’de son yıllarda çok güzel sosyal ve kültürel projelere imza atılıyor. Belediye Başkanımızın gayretli çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz.

İlçe yönetimimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız olarak her zaman Başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz. İlçemizde yapılan Triatlon Müsabakalarından, Şiir Akşamlarına, Motosiklet Şenlikleri’nden Oluklacı Şenliklerine kadar birçok faaliyetlerin yanında 23 Nisan Çocuk Şenlikleri’ne de büyük destek veren Belediye Başkanımıza AK Parti İlçe Teşkilatı olarak çok teşekkür ediyoruz.

Başkanımızın, spordan eğitime, alt yapı çalışmalarından, yol, kaldırım ve orta refüj güzelleştirme çalışmalarına kadar halkımızı memnun eden çok konularda yaptığı hizmetleri burada saymakla bitiremeyiz. Gayretli çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Eğirdir’imiz her geçen gün güzelleşiyor” dedi.

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın tam kadro ziyaretinden memnun kalan Başkan Özmeral, “Belediye halk demektir. Bütün yaptığımız iş ve işlemlerimizi saygıdeğer halkımız için yapıyoruz. Yaptığımız bütün destekler, harcamalar halkımızın adına yapılmaktadır. Yaptığımız faaliyetlerden saygıdeğer halkımızın memnun kalması bize ayrı bir güç vermektedir. Destek verdiğimiz bu tür faaliyetlerde halkımızı da yanımızda görmek bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir.

Hizmetlerimiz bundan sonra daha da hızlı devam edecektir. Birlik ve beraberliğimiz her zaman devam etmelidir. Eğirdir’imizin birliğe, beraberliğe, kardeşliğe fazlasıyla ihtiyacı vardır. 23 Nisan Çocuk Şenliklerimizde basınımıza ve saygıdeğer halkımızla hep beraber birlik içerisinde olduk.

Basın mensubu kardeşlerime de buradan teşekkür ediyorum. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkan ve üyeleri olarak Belediye’mize yaptığınız ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim. Bu ziyaretler birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmektedir. Çalışmalarımızı daha da gayretli hale getirmektedir” dedi.

Günün hatırasına Belediye önünde hep birlikte toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Başkan Özmeral, basın mensupları ile birlikte de ayrı bir fotoğraf çekilerek onlara verdiği önemi bir defa daha gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.