Ak Parti’den Aşure İkramı

Ak Parti’den Aşure İkramı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2018 15:23
Ak Parti’den Aşure İkramı

Ak Parti Isparta İl Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Partinin Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Kadın kolları Başkanı Sevim Köse Belediye İşhanı önünde düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikram etti.

AK PARTİ TEŞKİLATI AŞURE DAĞITTI 

Dün saat 14.00’te Cuma namazına müteakip gerçekleştirilen ve Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil’in yaptığı dua ile başlayan aşure dağıtım etkinliği ile ilgili bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Muharrem ayının onuncu gününde aşure etkinliği düzenlediklerini söyledi. İl teşkilatı olarak bin kişilik aşure hazırladıklarını belirten Zabun; “Vatandaşlarımızın Muharrem ayını kutluyoruz. Nice güzel günlere ulaşmak dileğiyle hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

BİLGİÇ; “MUHARREM AYINIZ KUTLU OLSUN” 

Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç de, tüm İslam dünyasının Muharrem ayını tebrik ettiğini belirterek; “Allah kabul etsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.