Ak Parti’den Emeklilere Ziyaret

Isparta AK Parti Gençlik Kolları Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesini ziyaret etti.

Yayınlanma:
Ak Parti’den Emeklilere Ziyaret

Ziyarete Ak Parti Gençlik Kollarının yanında Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün’de bulundu. Kendisinin de Gençlik Kollarında yetiştiğini belirten Gözgün emeklilerin kendisi için çok önemli olduğunu belirterek “Yaşlılar Haftasın ziyaretlerimizde teşkilatımıza destek veriyoruz.

Gençlerimiz bizi gururlandırıyor. Onların bugünkü bütün adımları onları ileriye götürecektir. Büyüklerimiz bizim için çok önemlidir. Bizler onların ışığıyla ilerliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gençler merkezin gözü kulağı olmalıdır

Emekliler derneği başkanı Abdülkadir Ersal ziyaretten memnuniyetini dile getirerek; “Siz gençlerin bu jesti ileriye yönelik çok güzel bir adımdır. Ak Parti 2002’de iktidara geldiğinde emekli ve yaşlılar çok güzel kademeler atladı. Siz gençlerinde burada katkınız çok olacaktır.

Ak Parti hükümetinin yaptığı çok güzel gelişmeler var. Yapamadıkları da var. Biz yaptıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yapamadıklarını da yapacaklarına inanıyoruz. İşte siz gençler Hükümetimizin illerdeki gözlerisiniz. Bizlerin durumlarını takip edip bunları vekillerimize iletmelisiniz. Sayın Abdullah Gül 2002 yılında başbakan iken biz emeklilere 100 TL. Zam yaptı. 2002’den önce biz emekliler 3 bankadan maaşımızı çekerken şimdi on, onbeş bankadan maaşlarımızı alabiliyoruz.

Hastanelerde eczanelerde kuyruk sıraları kaldırıldı. Özel hastane yetkisi verildi. İsteyen istediği hastaneye gidip istediği eczaneden ilacını alabiliyor. Eskiden bunlar böyle değildi. Hastanelerde ve eczanelerde kuyruklarda bekliyorduk. Ayrıca konut ödeme parası birikmişti Ak parti hükümeti birikmiş paraları ödedi. Sağlık karneleri kalktı. TC. Numarası ile her işlem yapılıyor. Birçok yenilik getirdi hükümetimiz hepsinden dolayı minnettarız. Fakat intibak yasası çıktı. İstediğimiz gibi olmadı.

2002 yılından öncekiler parasını alabildi. Biz bununla ilgili bir düzenleme istiyoruz. 2007 kadar olanlar bu yasadan yararlanmalı. Bankalardan promosyon alamıyoruz. Emekli maaşları açlık sınırı altındadır. Emekliler Kredi kartlarıyla idare ediyor. Milli refah payı yüzde 50’ye çıkarılsa daha rahat ederiz. Siz gençler genel merkeze bizim durumumuzu bildirip bizlerin çalışmalarımıza destek vermenizi bekliyoruz.”dedi

Bugün yaptıklarımız yarına yatırımdır

Isparta AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü; “ Biz gençler olarak yarına yatırım yapmak zorundayız. Bugün yaptıklarımız yarına yatırımdır. Tabiî ki biz burada tamamen söz sahibi değiliz elçiyiz. Ak Partiden öncesi ve sonrası çok farklıdır. Sağlıkta, şehir kolaylığında birçok kademe kat edilmiştir. Eczane, hastane kuyrukları kaldırıldı.

Artık her mahallede eczane var. İstediğimiz bankadan maaş çekebiliyoruz. Ayrıca hükümetimiz evde bakım hizmetini getirmiştir. Maaşını çekemeyecek durumda olan emeklinin evine PTT aracılığıyla maaşı götürülmektedir. Biz gençler olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İntibak Yasası çalışmaları devam ediyor, emeklilerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirileceğine inanıyoruz. Ak Parti iktidarından önce bunlar hiç yoktu. Hedefimiz 2023 büyük Türkiye’dir.” açıklamalarında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum