AK Parti’den Kandil Helvası

AK Parti’den Kandil Helvası

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2021 16:07
AK Parti’den  Kandil Helvası

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Miraç Kandili sebebiyle Kaymakkapı Meydanı’nda vatandaşlara helva ikramında bulundu. Programa Belediye Başkanı Başdeğirmen de katıldı. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Miraç Kandili dolayısıyla Kaymakkapı Meydanında düzenlediği helva dağıtımına katıldı. 

Sosyal mesafe kuralları gözetilerek düzenlenen helva dağıtımı, yapılan dua ile başladı. Programda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, vatandaşlara helva ikramında bulundu. 

Tüm vatandaşların Miraç Kandilini kutlayan ve hayırlara vesile olmasını dileyen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Yüce Rabbim yapmış olduğumuz ibadetleri, dualarımızı kabul eylesin inşallah.

AK Partimizin Merkez İlçe Başkanlığının yapmış olduğu bir helva ikramı var. Vatandaşlarımıza, kardeşlerimize helva ikram ettik. Allah kabul etsin. Merkez İlçe Başkanımıza ve tüm yönetimine çok teşekkür ediyorum. Daha güzel günlerde beraber olmak dileğiyle tüm vatandaşlarımıza hayırlı günler, hayırlı kandiller diliyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.