Ak Parti’den Şarkikaraağaç Çıkartması

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İl Yönetimi, İlçe Yönetimi, Belediye Başkanları ile Şarkikaraağaç’ta Esnaflarla Ve Halkla Kucaklaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2013 11:27
Ak Parti’den Şarkikaraağaç Çıkartması

Vatandaşla bir araya geldiği yerlerde halka hitap eden Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti iktidarı'nın büyük işler başardığını dile getirdi. Söz konusu başarıda en büyük payın kendilerine destek olan millette olduğunun altını çizen Bilgiç , "AK Parti, kurulduğu günden bugüne kadar tek bir şeyi kendisine hedef seçmiştir; milletine hizmet. Bu anlayışla yola çıkan iktidarımız, Türkiye'de 12 yılda büyük işler başardı.

Bu başarıda tabii ki en büyük pay sahibi sizlersiniz. Çünkü halkımız yanımızda olmasa ve bize destek vermeseydi bizler bu güne kadar gelemezdik. Ancak şunu de söylememiz gerekir ki, hizmet üretmeyen, halkı ile aynı dili konuşmayan hiçbir iktidar, varlığını devam ettiremez.

Demek ki, bizler halkımızın yanında onların anladığı dilden konuşuyoruz ki, bugün hala tek başımıza iktidarız. Dolayısıyla AK Parti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman halkının yanında olmaya devam edecektir" dedi.

Bilgiç ve beraberindeki heyet daha sonra, ilçe merkezindeki esnafı da ziyaret ederek, vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet etti.

İlçe ziyaretine Ak parti ilçe Başkan Yardımcısı Mehmet Coşkun, Çiçekpınar Belediye Başkanı Bayram Aydemir, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan, İl Genel Meclis Üyesi Avukat Osman Zabun, Süt Birliği Başkanı Selçuk Gökmen Belediye Meclis Üyesi Süreyya Oruç, Köy Muhtarları ve yönetim kurulu katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum