AK Parti'den Senirkent'e Çıkarma

AK Parti Isparta milletvekili adayları Senirkent'e çıkarma yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2011 18:12
AK Parti'den Senirkent'e Çıkarma

AK Parti Isparta milletvekili adayları Senirkent'e çıkarma yaptı. AK Parti İlçe Başkanlığı binasında bir araya gelen milletvekili adayları, partililere tanıtıldı.

Meclis'te 21. dönem Isparta milletvekil olarak görev yapan Recep Özel, 23 dönem için aday olan Suat Kolukırık ve Senirkent'te 5 yıl sağlık grup başkanlığı ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Pınar Taner Topsakal mevcut milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç tarafından partililere tanıtıldı. Bilgiç, "Başbakanımızın Senirkentlilere karşı ayrı bir teveccühünün olduğunu söyleyerek selamlarını getirdim. " dedi.

Bayan partililerle biraya gelen Dr. Pınar Taner Topsakal da, "Ben Senirkentlileri seviyorum. Zannederim onlarda beni ve dolaysıyla partimizi severler ve gerekeni yapacaklarına da güveniyorum. " ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Adnan Karcı da "Vekillerimizin ilçemizi ziyaretlerinden çok memnun oldum, Milletvekili seçildikten sonrada bizleri unutmazlar. Sık sık aramızda bulunmalarını, dertlerimizi dinleyip çare bulmalarını bekleriz. " şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.