Ak Parti’den Vali Özkan’a Ziyaret

Ak Parti Teşkilatından Vali Vahdettin Özkan’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2013 13:49
Ak Parti’den Vali Özkan’a Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, il yönetimi, ilçe ve belde belediye başkanları ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte yeni görevine başlayan Vali Vahdettin Özkan’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Misafirlerini Valilik Göl Toplantı Salonunda kabul eden Vali Özkan, Ak Parti Teşkilatına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Anayasa ve evrensel hukuk ilkeleri doğrultusunda Isparta’ya birlikte hizmet edeceklerini belirten Vali Özkan; “İnşallah hep birlikte Isparta’nın güzel insanlarına hizmet vermenin manevi zevkini yaşayacağız. Bütün imkanımızla, tecrübelerimizle, sizlerle beraber bize tevdi edilen görevi ilgili mevzuat çerçevesi içerisinde ifa edeceğiz. İnşallah Cenabıhak mahcup etmez ve Isparta’mıza en güzel hizmeti ifa etmeyi bize nasip eder. Tekrar nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Teşkilat olarak hep birlikte ‘Hoş geldiniz ve hayırlı olsun’ demek istediklerini ifade eden Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise; “Sayın Valim sizlerin geçmişteki tecrübelerinize baktığımızda başarışlı bir kariyeri görüyoruz. Bu birikimin Isparta adına çok önemli hizmetlere dönüşeceğine inancımız tamdır. Sizlerin bu hizmeti yapmanız noktasında her türlü desteği ve katkıyı vermeye hazırız. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum