Ak Partili Aday Adayı MHP’yi Destekleyecek

Ak Parti’den Yalvaç Belediye Başkan Aday Adayı olan Nuh Murat Sarıoğlu yerel seçimlerde Halil Hilmi Tütüncü'yü destekleyeceğini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2014 10:30
Ak Partili Aday Adayı MHP’yi Destekleyecek

Ankara'da Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz'la, bugün de Yalvaç'ta ekibiyle ve camiasıyla istişarelerde bulunan Sarıoğlu, vardıkları kararı bir basın açıklamasıyla duyurdu. Sarıoğlu açıklamasında şunları söyledi:

"Ben Nuh Murat Sarıoğlu, 2001’deki Ak Parti’nin kuruluş felsefesindeki düşünceye inanmış, milliyetçi, muhafazakar ve maneviyatçı bir insanım. Tüm Yalvaçlı’nın bildiği gibi, 2001’den bu güne her fırsatta teşkilatımızla ve çoğunluk hemşehrilerimizle uğraşmış bir belediye başkanıyla mücadele ettik.

Herkesin bildiği üzere, 2002, 2007, 2011 genel seçimleri ile 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde, demokrasimiz açısından büyük taşıyan 2010 referandumlarında siyasi ahlakı zorlayarak, fütursuzca, kendine yakışır bir biçimde Ak Parti ve Ak Partililer aleyhine çalışmalar yapan, hakaretler eden bir insanın bugün genel merkez tasarrufuyla Yalvaç Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilmesi hepimizi derinden üzmüştür.

Ak Parti genel merkezi 8 tane pırlanta gibi aday adayı varken yanlış yönlendirmelerle böyle bir adayı maalesef belirledi. Biz bu yola çıkarken, adaylık konusundaki tek kırmızı çizgimizin Tekin Bayram olduğunu belirtmiştik. Nitekim Ak Parti teşkilatının başkanından seçmenine büyük çoğunluğu, bizim gibi düşünüyor ve bunu deklare ediyordu. Bu netice, hepimiz açısından büyük hayal kırıklığı olmuştur.

Memleketimiz ve hemşehrilerimiz adına, Yalvaç’ın selameti için bu adayın karşısında dik duruşumuzu göstermeliyiz. Yalvaç’la ilgili kararı yine Yalvaçlı’nın kendisi sandıkta verecektir. Bu mesele parti meselesi olmaktan çıkmıştır. Son olarak, yola çıktığımız bütün arkadaşlarımızla ve çevremizle görüştük ve hedefe en yakın Halil Hilmi Tütüncü kardeşimiz olduğu için, ona destek vermeye karar verdik. Bu seçimlerimizin tüm Yalvaç’ımız için hayırlara vesile olmasını diler, tüm hemşehrilerimize yürekten saygı ve sevgilerimi arz ederim."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum