Ak Partili Başkan İhraç Mı Ediliyor ?

Kumdanlı Belediye Başkanı Abdullah Biçici’nin partiden ihraç edilmesi istemiyle AK Parti Genel Merkezine dosya ulaştırıldığı ve parti kurmaylarının konuyu değerlendirdiği ileri sürüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2013 10:03
Ak Partili Başkan İhraç Mı Ediliyor ?

Yalvaç’ın Kumdanlı Kasabasında 2 dönemdir belediye başkanlığı yapan AK Partili Abdullah Biçici’nin partiden ihraç edilmesi için İl yönetimi tarafından hazırlanan dosyanın Genel Merkeze ulaştığı bildirildi.

Başkan Biçici hakkında bir süredir kasabayı dışarıdan yönettiği ve neredeyse belediyeye hiç uğramadığı iddiaları çalkalanıyordu. Kasaba halkının gerekli yerlere yaptığı başvuruları değerlendiren AK Parti Genel Merkezinin konu hakkında il yönetiminden rapor istediği ve bu raporun geçtiğimiz hafta içerisinde hazırlanarak Ankara’ya ulaştırıldığı bildirildi.

Raporu ve şikayetleri değerlendiren AK Parti Genel Merkezi’nin Kumdanlı Belediye Başkanı Abdullah Biçici’yi ihraç etme konusundaki kararını açıklayacağı ileri sürüldü.

Kumdanlı Kasabası son çıkan Büyükşehir Yasası ile ülke genelinde kapatılan 550 belediye içerisinde yer almıştı. 2014 seçimlerine köy olarak katılacak olan Kumdanlı’da Abdullah Biçici de son belediye başkanı olarak tarihe geçerken partiden ihraç edilmesi halinde bağımsız başkan sıfatı da yanına eklenmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.