Ak Partili İsmail Tanışman'dan Günaydın'a Sitem

Ak Partili Belediye Meclis Üyesi İsmail Tanışman'dan Günaydın'a Sitem..

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2012 20:39
Ak Partili İsmail Tanışman'dan Günaydın'a Sitem

Ak Partili Meclis Üyesi İsmail Tanışman, geçen hafta içerisinde Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın bir takım açıklamalarını çok yadırgadığını belirterek, "Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın Kanal32 ekranlarında izlediğim açıklamalarını, yani belediye başkanının bizim hakkımızdaki kanaatlerini; başta meclis üyesi arkadaşlarım ve şahsım adına çok yadırgadım." dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın belediye şirketlerine meclisten borç yetkisi istediğini belirten Tanışman, yetkiye karşı olan tüm meclis üyelerini, hangi partiden olduğuna bakmaksızın acımasızca “bilgisizlikle, ve belediye işlerinden anlamamakla” suçlamaktadır.” şeklinde konuştu.

Tanışman açıklamalarına şu şekilde devam etti;
“Başkan Günaydın maalesef daha da ileriye giderek ne siyasi üsluba ne de sosyal üsluba sığan bir ifade ile kendisine destek olmayan meclis üyelerine “susmalarını”, sustukları takdirde toplum nezdinde “insan” olarak algılanacağımızı ifade etmiştir.

Sayın başkan; demokrasi farlılıklar rejimidir. Farklılıklarla beraber yaşama rejimidir. Demokrasi birbirine tahammül etme, bir diğerinin özgürlüğüne zarar vermedikçe kendi özgürlük sınırlarında dilediğince hareket etme rejimidir. Isparta belediyesinde sizin haricinizce 30 meclis üyesi daha vardır. Meclise getirdiğiniz teklifler değerlendirilir, olumlu-olumsuz kanaatlerimiz neticesinde oylanır. Kabul veya red edilir. Sadece sizin değil, her parti grubundan gelen teklifler için aynı prosedür izlenir. Sizin her getirdiğiniz teklife, gündem maddesine “evet” demek “kabul” demek, öncelikle demokrasinin ruhu ile saniyen ayrı kulvarlarda yarıştığımız siyasi çizgilerimize de hakaret olur.

Oysaki ben diğer 30 meclis üyesi arkadaşımın da en az sizin kadar hasbi, idealist, vatanperver ve şehri için, halkı için kendi birikimi ile şehrine, şehrinin insanlarına yetiştiği idealler noktasında hizmet etme sevdasıyla burada bulunduklarını çok iyi biliyorum. Yine iyi biliyorum ki hepsinin yeteri kadar işi-gücü, varlığı ve meşguliyeti vardir. Bütün bu iş yoğunluğuna rağmen gelip burada bulunuyorlar ve bu şehir ve bu halk için çalışıyorlar. Her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Aynı zamanda ben ve diğer arkadaşlarım, sizin olmadığınız koşullarda başkanlık görevini yapacak kadar vasıflı ve donanımlıdırlar.
Siz TBMM’de hiç gelen tüm tekliflerin yasalaştığını ve kabul edildiğini duydunuz mu, gördünüz mü? Tabii ki hayır! Yoksa siz tüm meclis üyelerini size hiç muhalefet etmeden, her dediğinize kabul diyen kişiler olarak mı görmek isterdiniz? Bu hayaliniz olur mu bilmem ama bu düşüncedeki bir belediye başkanının siyasi görüşünün ne olup olmadığına bakılmaksızın halka ve çalışma arkadaşlarına bakış açısını bizleri buralara taşıyan hamiyetperver Isparta halkının vicdanına bırakıyorum. İnanıyorum ki, feraset sahibi Ispartalı hemşerilerimiz bundan sonraki seçimlerde kanaatlerini değerlendirirken tekrar düşüneceklerdir.”

Saygılarımla.

İsmail TANIŞMAN
AKP Meclis Üyesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum