AK Parti'li Meclis Üyelerinden Manifesto Gibi Açıklama

AK Parti'li Meclis Üyelerinden Manifesto Gibi Açıklama

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2017 17:13
AK Parti'li Meclis Üyelerinden Manifesto Gibi Açıklama

Geçen Salı günü Belediye Meclisi’nde AK Parti ve MHP arasında yaşanan gerginlik bitmek bilmiyor. AK Parti’li meclis üyeleri dün ortak bir açıklama yaparak “Sayın Günaydın unutma bundan önce olduğu gibi yaptığın her yanlış işte karşına çıkmaya, sinirini bozmaya devam edeceğiz. Bizlerin nefesini her daim ensende hissedeceksin” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclisi üyeleri dün ortak bir açıklama yaptı. Geçen Salı günü yaşanan gerginliği değerlendiren açıklamada Başkan Günaydın megolamanlıkla suçlandı.

Açıklamada “Isparta maalesef geçtiğimiz Salı günü yapılan belediye meclisindeki alınan karalarla, geleceğinin hayallerinin ve önemli kıymetlerinin heba edilmesiyle kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklarla alelacele Isparta’nın değerlerinin parsel parsel satılması ile karşı karsıya kalmıştır” denildi.

Bu yangından mal kaçırırcasına yapılan olağanüstü meclis toplantısında AK Parti grubumuz haklı eleştirilerini sunmak Isparta’nın malı serveti değeri olan tam 54.437 m2 arazisine sahip çıkmak, Isparta halkının menfaatlerini korumak adına söz almak istemiş ancak meclis üyelerimize söz verilmek istenmemiş ve Isparta kamuoyunun bu büyük oyunu görmesine engel olunmak için her türlü ahlak dışı, edep dışı tutum bizzat Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından sergilenmiş AK Partili meclis üyelerinin işiyle emeğiyle alın teriyle mesleğiyle alay edilerek megolaman hislerini tatmin edip AK Partinin yani Isparta halkının sesi susturulmak, gerçeklerlerin öğrenilmesinin önüne geçilmek istenmiştir. AK Parti ile MHP arasındaki milli mutabakat AK Partili üyelerimiz mecliste yokken dahi kendileri arkalarından yaptığı hakaretlerle bozulmak isteme gayretine girilmiştir ve AK Parti meclis üyeleri varken de bu büyük uzlaşıyı hiçe sayıp hakaretlerle devam etmiştir. Amaç belli ve maksat ortadadır.

Sayın Yusuf Ziya Günaydın unutmasın ki; bizler ak kadrolar olarak kendisine Isparta menfaatleri olarak gördüğümüz her konuda gerektiği yerde gerektiği desteği vermekten hiçbir zaman geri durmadık! Kuruluşumuzdan bu güne hiçbir fasıla vermeksizin bu vatanın ve milletin menfaatlerini ihtiyaçlarını oluk oluk Isparta’ya akıtmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Senin her türlü engellemene rağmen sana rağmen Şehir Hastanesini Isparta’mıza kazandırdık. 16 senedir milyarlarca liralık kaynağı Isparta’mıza aktardık. Daha burada saymakla bitiremeyeceğimiz yüzlerce hizmeti bu topraklara aktardık aktarmaya da devam ediyoruz.


Unutma; bizler Isparta’nın önünü tıkayan milletin aklıyla dağla geçen, milletin mesleklerini küçük gören, milletin gözünün içine baka baka alay eden jakoben yaklaşımlar içinde bulunmadık memleket kaynaklarını Gökkubbe de yeni Çarşamba Pazarında hatta ve hatta eski halk pazarında olduğu gibi olduğu gibi fantezilerimiz uğruna heba etmedik! Isparta’nın göğsüne hançer saplamadık! Saçma sapan fantezilerini tatmin etmekten öte işlevselliği olmayan hiçbir akıl dışılığın, hiçbir ucubenin içinde olmadık! Bizler liderlerimizin sergilemiş oldukları uzlaşı ortamını “bu şehirde iyi ki MHP var bunlar savaştan kaçan hainler “gibi deli saçması sözlerle parçalamaya kalkmadık.
Sayın Günaydın unutma bundan önce olduğu gibi yaptığın her yanlış işte karşına çıkmaya sinirini bozmaya devam edecek, Isparta kaynaklarını tarumar etmene asla izin vermeyeceğiz! Bizlerin nefesini her daim ensende hissedeceksin! Şimdi git önce milletten ve devletten yana mı olacaksın yoksa yeni oluşumlar içinde ihanet şebekeleriyle iş birliğimi yapacaksın onun kararını ver ortalığı sözüm ona küçük siyasi aklınla karıştırmaya kalkma!” denildi.

Belediye Meclisinde Tartışma
https://www.ajans32.com/belediye-meclisinde-tartisma-36264h.htm

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.