AK Parti'li Vekil Gazetecileri Hedef Aldı

AK Parti Milletvekili'nin Ispartalı gazeteciler için kullandığı "Saçma sapan haber yapıyorlar" ifadesine Gazeteciler Cemiyeti ve Aktif Gazeteciler Derneği'nden de aynı tonda cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2014 17:50
AK Parti'li Vekil Gazetecileri Hedef Aldı

AK Parti Burdur Milletvekili Bayaram Özçelik'in twetter hesabından yaptığı "Isparta Basınında hala 'niye Burdur'a oluyor da, Isparta'ya değil' diye saçma sapan haberler yapılıyor. Yeter artık; Isparta'ya yapılan her hizmet Burdur'a, Burdur'a yapılan her yatırım Isparta'ya yapılmış demektir. Burdur, Isparta kardeştir. Ayrım yapan kalleştir. Bizler milletvekili olarak bölgemizin kalkınması için ortak çalışmalara devam ediyoruz" paylaşımına Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve Aktif Gazeteciler Derneği'nden tepki geldi.

Yapılan ortak açıklamada "Çalışmalarını sosyal medyadan beğeni ile takip ettiğimiz Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik'in twetter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım karşısında oldukça üzüntülü ve şaşkınız.

Burdur Milletvekili Özçelik, "Isparta Basınında hala 'niye Burdur'a oluyor da, Isparta'ya değil' diye saçma sapan haberler yapılıyor. Yeter artık; Isparta'ya yapılan her hizmet Burdur'a, Burdur'a yapılan her yatırım Isparta'ya yapılmış demektir. Burdur, Isparta kardeştir. Ayrım yapan kalleştir. Bizler milletvekili olarak bölgemizin kalkınması için ortak çalışmalara devam ediyoruz" diye yazmış. Burdur Milletvekili Bayram Özçelik beyin bu gereksiz paylaşımını neden olan haberlere baktığımızda ortada ayrıştırma ya da 'oraya var, buraya neden yok' türü bir ifadenin yer almadığı görülüyor. Söz konusu haberlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 1/100000'lik haritasında Otoban Projesi'nin Burdur üzerinden gittiğine yönelik bilgilendirme yapılmıştır. Herhangi bir eleştiri cümlesi ya da ayrıştırıcı kelimeler bulunmazken Burdur Milletvekilinin dolduruşa gelerek Isparta basınına yönelik hakaret cümleler kullanmasını kendisine hiç yakıştırmadık.

Isparta basın temsilcilerini her gördüğünde sıcak ilgisini esirgemeyen ve Isparta basınına yönelik övgüler yağdıran sayın Milletvekilinin 360 derece dönüş yaparak 'saçma sapan haberler yapıyorlar' tarzı bir suçlamada bulunmasını esefle karşılıyoruz. Sayın Milletvekili şunu çok iyi bilmelidir. Isparta basını saçma sapan haberler yapmaz. Isparta-Burdur kardeşliğini zedeleyecek haberlerden uzak durur. Sayın Milletvekili Isparta-Burdur birlikteliği ve dayanışmasına yönelik zarar verici söz ve eylemleri kendisinin de mensubu olduğu siyasi mecrada aramalıdır” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum