Ak Parti’nin İlçe ve Belde Adayları Hafta Sonu Açıklanıyor

Ak Parti’nin İlçe ve Belde Adayları Hafta Sonu Açıklanıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2019 11:09
Ak Parti’nin İlçe ve Belde Adayları Hafta Sonu Açıklanıyor

Ak Parti il ve belde belediye başkan adaylarının bu hafta sonu düzenlenecek olan ve Genel Başkan Yardımcısı veya MKYK üyesinin katılımıyla yapılacak toplantı ile açıklanacağı belirtildi.

Yerel seçim takvimi hızla ilerlerken Ak Parti'de belediye başkan adaylarının tamamının gelecek haftaya kalmadan açıklanması bekleniyor. Partinin ilçe belediye başkan adaylarını Genel Başkan Yardımcıları ya da Merkez Karar Yürütmek Kurulu (MKYK) üyeleri o illere giderek kamuoyuna tanıtacak. Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan MKYK ve MYK toplantılarında bir hafta içinde tüm illerde adayların söz konusu kişiler tarafından açıklanması kararının alındığı belirtildi.

ISPARTA ADAYLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
VEYA MKYK ÜYESİ TARAFINDAN AÇIKLANACAK
Bu doğrultuda, Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı devam ederken parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında "Bu hafta sonu pek çok Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi arkadaşımız farklı farklı illere giderek, bazısı bir ile bazısı iki ile giderek, o ilde adayları açıklayacaklar. Kapsamlı bir şekilde o ilde bunun bir gündem olmasını istiyoruz hem adaylarımızı açıklıyoruz” açıklamasında bulundu.

O İSİM HENÜZ
NETLİK KAZANMADI
Bu doğrultuda; Isparta’ya hangi Genel Başkan Yardımcısı veya MKYK üyesinin Isparta’ya geleceği henüz belli değil. Ancak, bu ismin bugün veya yarın netlik kazanarak bu kişinin bu hafta sonu Isparta’ya gelerek, düzenlenecek toplantıda Isparta’nın ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıtması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.