Ak Parti'nin Kalesi Isparta'dır

Ak Parti Şubat Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Ak Parti Milletvekili Recep Özel; 'Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a söz vermiştik. Ve sözümü her geçen daha da güçlenerek yerine getiriyoruz. Ak Parti'nin kalesi Isparta'dır" dedi.

Yayınlanma:
Ak Parti'nin Kalesi Isparta'dır

Ak Parti Şubat Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Ak Parti Milletvekili Recep Özel; 'Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a söz vermiştik. Ve sözümü her geçen daha da güçlenerek yerine getiriyoruz. Ak Parti'nin kalesi Isparta'dır" dedi.

Ak Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatı’nın her ay düzenlendiği İl Danışma Meclisi Toplantısı İpek Mobilya Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Milletvekili Recep Özel, biz yaptığımız hizmetleri muhalefet partisi il başkanları ve milletvekillerini tatmin etmek için yapmıyoruz. Zaten onlar bizi alkışlarlarsa bu haklımız bize oy vermez dedi.

Özel yaptığı konuşmasında ise; “PKK terör örgütü ile ilgili barış sürecini sabote etmek istiyorlar. Terörün bitme sürecine Ak Parti gövdesini koymuştur. Ve gövdesini koyan iktidarın başaracağını da göreceğiz.
Öte yandan son yapılan anketlerde % 59’a ulaştık. Birlik ve beraberlik çatısı altında daha da üzerine koyarak hep birlikte büyüyeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Belediye Başkan adaylarımız çok önemli. Marka haline gelmiş bir partinin seçimi kaybetmesi gibi tuhaf bir şey olamaz. Hedefimiz seçim bölgesi her yeri almak. Yani 21-0 yapmaktır. Seçimden başarı ile çıkacağımıza inanıyorum.

Ak Parti iktidarında yapılan hizmetleri tüm halkımız görüyor. Ama muhalefet partileri duymak istedikleri gibi konuşuyorlar. Biz onlar tatmin olsun diye hizmet yapmıyoruz. Onların alkışlarını almak için hizmet yapmıyoruz. Zaten onların alkışlarını ve tebriklerini alırsak bu milletimiz bize oy vermez. Kaldı ki onları tatmin etsek ne olur etmesek ne olur. Sağlıktan, eğitime ve daha birçok alanda çok sayıda hizmette bulunduk. Bugün Eğirdir’e 75 yataklı yeni hastane yapıyoruz. Bu yapılan hizmetlerin kat be katına yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

DEREBOĞAZI CEVABI VERİLDİ
Geçtiğimiz günlerde Isparta’yı ziyaret eden Ulaştırma, Denizlicilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Dereboğazı yolu ile ilgili en güzel cevabı verdiğini belirten Ak Parti Milletvekili Recep Özel, dereboğazı yolunu diline dolayan muhalefet parti temsilcilerine en güzel cevabı Sayın Bakanımız Binali Yıldırım vermiştir dedi. Özel; “Muhalefet partileri yeni bir dedikodu atmış ortaya. Son 3 haftada Isparta’ya gelen bakanlar sözde yerel seçimler öncesi kendilerine yer arıyorlarmış diye. Bunların işi gücü kalmamış artık. Hizmeti çekemeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Söyleyecek bir şey bulamıyorum”

SAV, ISPARTA BELEDİYESİ’NDEN DAHA ÇOK HİZMET ÜRETİYOR
Ulaştırma, Denizlicilik ve Haberleşme Bakanımızın Isparta ziyaretinde Sav’daki coşkulu karşılamayı hep birlikte gördük. En güzel cevap Dereboğazı yoluna katılan eylemcilere katılanlara oldu. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Şahin öyle bir organizasyon hazırlamış ki kendisini buradan tebrik ediyorum.

Ve Sav Belediyemiz, Isparta Belediyesi’nden daha çok hizmet üretiyor. Bütçesine göre daha güzel başarılı hizmetlere imza atıyor. Öte yandan yine Eğirdir, Uluborlu ve Sütçüler belediyelerimizde aynı şekilde hizmet ve gayret üretiyor” diye konuştu.
Ak Parti Milletvekili Recep Özel ayrıca, 8 Mart’ta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Isparta’ya geleceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum