AK Parti'nin Olaylı Kongresinden Sonra Bu Mesajı Paylaştı

AK Parti'nin Olaylı Kongresinden Sonra Bu Mesajı Paylaştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2020 15:04
AK Parti'nin Olaylı Kongresinden Sonra Bu Mesajı Paylaştı

AK Parti'nin olaylı geçen 7'nci olağan kongresinin ardından gözler listesi Divan Başkanlığı tarafından kabul edilmeyen Salim Nuri Güntaç'a çevrildi. Güntaç, olaylı kongrenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "7. Olağan kongremiz maalesef divan başkanı Kasım Bostan tarafından sabote edilmiş ve hiç bir gerekçe göstermeksizin listemiz divan tarafından hiç bir eksiği olmamasına rağmen kabul edilmemiştir. Delegenin açık iradesi kaybetme korkusuyla hiçe sayılmış ve REİSİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZA İHANET EDİLMİŞTİR...CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖNÜNE SET ÇEKİLEREK ISPARTADAKİ GERÇEKLER AÇIK BİR ŞEKİLDE KAPATILMAKTADIR....TAKDİR SİZ KIYMETLİ DAVA ARKADAŞLARIMIZINDIR....." ifadelerini kullandı. 

AK Parti'nin Işıkkent Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve parti sözcüsü Ömer Çelik'in de katıldığı kongrede Salim Nuri Güntaç'ın listesi gerekçe gösterilmeden kabul edilmemiş ve mevcut Başkan Osman Zabun kongreye tek liste ile girmişti. 

445 delegenin oy kullandığı kongrede Osman Zabun 387 delegenin oyunu alarak başkanlık koltuğunu bırakmadı. Kongrede 58 delegenin oyu da geçersiz sayıldı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.