Ak Parti'ye Geçti

Ak Parti'ye Geçti

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2016 10:50
Ak Parti'ye Geçti

Şarkikaraağaç ilçesinde Büyük Birlik Partili Belediye Başkanı İsa Çarkacı ve BBP’li Belediye Meclis Üyesi Nurettin Selçuk Ak Parti’ye geçti.

Şarkikaraağaç Öğretmen evinde düzenlenen kahvaltı programında konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Gökmen, Belediye Başkanı İsa Çarkacı ve Meclis Üyesi Nurettin Selçuk’un partilerini seçmesinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. Yapılan konuşmanın ardından Ak Parti’ye geçen Belediye Başkanı İsa Çarkacı ve Nurettin Selçuk’un rozetlerini ise Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından takılacağı söylendi.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Ak Parti’ye geçmesindeki kararı açıklayarak,"Şahsım adına değil, hizmet için İlçemiz adına geçmeye karar verdiğini, bu birlik ve beraberlikte ilçemizin kazançlı çıkacağına inandığımız için vatan, millet ve devlet için her zaman önde olan insanlar elbette memleketleri söz konusu olduğunda her türlü fedakarlığı yaparlar. Bu beraberlikten dolayı gurur duyuyorum" dedi. Belediye Meclisi üyesi Nurettin Selçuk ile birlikte Ak Parti’ye katılımlarının sevindirici olduğunu vurgulayan Çarkacı, Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ile birlikte el ele vererek ilçenin bütün sorunları için her birlikte çalışacaklarını söyledi.

Çarkacı "Bundan sonra heyecanımız daha büyük olacak ve vatandaşlarımızın beklentisi daha büyük olacak. Hiçbir sıkıntı çekmeden ilçemizin projelerini bir bir hayata geçireceğiz.

Fatih Demirtaş / Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum