AK Parti'yi Kendi Sloganıyla Vurdu

Onlar Konuşur CHP...

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2015 15:29
AK Parti'yi Kendi Sloganıyla Vurdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Isparta mitingini ilginç bir ifadeyle değerlendirdi. AK Parti’nin “Onlar Konuşur AK Parti Yapar” sloganına göndermede bulunan Demirkol, “Onlar Konuşur, CHP Seçim Bildirgesine Koyar” dedi.

Başbakan Davutoğlu’nun mitingde dile getirdiği vaatlerle ilgili sadece tebessüm ettiğini kaydeden Demirkol, “13 yıldır iktidarda olan bir partinin lideri, bir başbakan çıkmış hala Konya yolundan, Dereboğazı yolundan söz ediyor. 13 yıldır vaatlerinde bile bir değişiklik yok. –cek, -cak lı vaatlerle halkımızı Aldatmaya ve Kandırmaya devam ediyorlar. Ama Isparta artık –cek, - cak lı vaatlere kanmayacak. Bunu 7 Haziran akşamı hep birlikte göreceğiz” dedi.

CHP mitingine katılımın engellendiğini ancak AKP mitingi için bütün kamu olanaklarının seferber edildiğini ileri süren Demirkol, “Bakın, 11 Mayıs’ta yani Sayın Genel Başkanımızın mitinginin olduğu gün kamu kuruluşlarında çalışan memur ve işçilere izin verilmedi. Neden; çünkü o gün yaşanacak bir Türkiye’nin mimarı Sayın Kılıçdaroğlu Isparta’da. Ama bir gün sonra ne hikmetse bütün kamu kurumlarındaki memur ve işçilere izin veriliyor. Kamunun bütün olanakları seferber ediliyor” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Demirkol, “AKP’nin 13 yıllık iktidarında yapamadığı Burdur ve Isparta ile Antalya arasında demiryolu bağlantısını CHP 2015 seçim bildirgesine aldı ve 7 Haziran’dan sonra yapacak. Demek ki neymiş; Onlar Konuşur CHP Seçim Bildirgesine koyar ve yapar” ifadelerini kullandı.

Demirkol, “Ama biz AKP’nin bu telaşını anlıyoruz. AKP için yolun sonu gelmiştir. 7 Haziran AKP’nin sonu Yaşanacak Türkiye’nin başlangıcı olacak. Isparta’da birinci parti Türkiye’de iktidar hedefimiz her geçen gün gerçekleşmeye bir adım daha yaklaşıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum