Ak Sevdaya Hizmetkar Olmak İçin Adayım

Ak Sevdaya Hizmetkar Olmak İçin Adayım

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2015 13:59
Ak Sevdaya Hizmetkar Olmak İçin Adayım

AK Parti Aday Adayı Süleyman Kayan, bugün düzenlediği basın toplantısında parti teşkilatıyla bir araya geldi.

Aday adaylık başvuru sürecinin sona ermesinin ardından parti üyeleriyle bir araya gelen Ak Parti Aday Adayı Süleyman Kayan, parti teşkilatına yapacaklarını anlattı.

Bu büyük davaya bu büyük ak sevdaya hizmetkar olmak için aday adayı oldum diyen Kayan, “Sizlerin de bildiği gibi: Partimizin. 13 yılda bu Kutsal Ülkeye kazandırdığı, sayılamayacak kadar çok yenilik var. Bu Ak Sevdanın. Ülkemize kattığı değerleri sizler. hepiniz biliyorsunuz zaten. Ama en önemlisini sizlere hatırlatmak isterim. Bu sevdanın başladığı 13 yıl öncesinde, Bir Milyar Dolar borcun. Şartlı Serbest Bırakılmasına bayram yapan Ülkem, şimdi bu rakamların çok üzerinde borç verebilir niteliğe gelmiştir. Yeni Türkiye sevdası ile çıkılan bu yolda, yüreklerin konulduğu bu yolda. Liderimiz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi 'Dikleşmeden dik durarak" ve yine dünyanın ilk 100 Entelektüeli içerisinde yer alan Başbakanımız Sn. Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun öncülüğünde. Ülkem menfaatine üretilen ve üretilecek projelere tuğla koyabilmek için hizmetkârlığa talip oldum.

Bunu yaparken de Isparta'mızı öncelikli kılmak. Bu güzel memleketimizin Hak Ettiği Güzellikleri daha yukarılara taşımak için. teveccühlerinizin önemli olduğunu huzurlarınızda bir kez daha tekrarlıyorum.
Geldiğim noktada artık sizlerin teveccühü önem arz ediyor. Desteklerinizin sonucu gurur duyduğum şehrim ISPARTA ve dolayısıyla sizlere döneceğinin sözünü yineliyorum. Başaramadığımda da en küçük bir tereddüt göstermeden sizin huzurunuzda kalmayacağımı da sizlere taahhüt ediyorum.

Tüm bunları yaparken üslubun ve rekabetin de seviyesini en üst noktada tutacağımı, Isparta'mın menfaatine olan noktada kısır. anlamsız ve kırıcı siyasi çekişmelerin içinde olmayacağımı huzurlarınızda taahhüt ederim. Sonuç olarak. Rabbim nasip eder. siz değerli hemşerilerim de teveccüh ederseniz inşallah. Isparta'mızın daha etkin bir siyasi figür olması için hep birlikte ama hep birlikte çok fazla çalışmaya söz veriyorum” dedi.

Özgeçmişi hakkında da bilgiler veren Kayan, “Eğirdir'liyim. 43 yaşındayım. İlkokul Balkırı Köyünde. liseyi Eğirdir İmam Hatip Lisesinde. üniversiteyi Hacettepe Üniversitesinde tamamladım. İşletme Bölümü mezunuyum. Çalışma hayatımı memleketim Eğirdir' de Halk Bankası’nda başladım. Bankada muhtelif görevlerde bulundum. Memuriyet döneminde Isparta merkez ve Antalya'da görev yaptım. 2012 ve 2014 yılları arasında Isparta'da Merkez Şubede Şube yöneticiliği yaptıktan sonra. Kayseri Bölge Koordinatörü olarak atandım. Evli ve bir çocuk babasıyım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum