Akan Kanı Durdurun

Akan Kanı Durdurun

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2016 12:19
Akan Kanı Durdurun

Isparta Yörük Türkmen Derneği başkanı Hasan Parlakyılıdz terörü lanetledi. Son günlerde ülkemizin Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan terör vahşetini kınadı ve lanet okudu.

Parlakyıldız yaptığı açıklamada; “Güzel yurdumuzun toprak bütünlüğünü ve halkımızın huzur ve refahı için teröristleri hain pusuları sonucunda şehadet şerbeti içerek şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet dilerim. Kabirleri nur mekanları cennet olsun.

Ülkemizin o bölgesi neden nasıl bu hale geldi gelin bunu sorgulayalım. Geçmişe dönüp baktığımızda ıslah olurlar ve düzgün bir yaşam süreriz diye verilen tavizlerin sonucunda insalıktan nasibini almamış çapulcu sürüsü Hz. Muhammed (SAV) efendimizin övgüsüne mazhar olmuş bir milletin evlatlarına kafa tutmaya çalışan siyonizme hizmet eden ucubeler aldıkları tavizin sonucunda şehir merkezlerine inerek oralarda bulunan masum vatandaşlarımıza korku sararak yerlerinden yurtlarından etmektedir. Fiziki yapısından dolayı girilmesi kontrol edilmesi ve tehlikenin nereden geleceği belli olmayan bölgeleri tercih etmeleri sonucunda son altı ayda yüzlerce yetişmiş evladını toprağa vermek çok acı geldi bizlere, Gözü yaşlı anne baba eş çocuk nişanlı bu insanlarda meydana gelen travmayı kim nasıl tamir edecek.

Etmeyin ağalar beyler biz aynı ağacın dallarıyız, et ile tırnak gibiyiz, bizi bizden ayırmak isteyen ve aranıza sokarak nifak tohumu ekenlere dikkat edin. Bölgeden gelen haberlere terörist gurubun içerisinde yabancı uyruklu insanları olduğu netleşmiştir. Bu durumların neticesinde anlaşılıyor ki Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur.

Ey eli kanlı terör örgütü şunu bilmelisin ki Cennet mekan başbuğ Alparslan Türkeş’in dediği gibi “Ben ne kadar Türk isem sende o kadar Türksün, Sen ne kadar kürt isen bende o kadar kürdüm” bu kardeşliği ayrıştırmak senin harcın olamaz ki zaten zavallı konumundasın.
Ağlama anam şehadet şerbeti içen yavrun seni cenneti alada bekleyen peygamber kokulu gülün olacak.

MevlamBakara suresinin 154. âyetinde şöyle buyurmaktadır: “Allah yolunda öldürülenlere ‘ölülerdir’ demeyiniz. Zira onlar diridirler, fakat siz farkında değilsiniz.


Şehitlerimizin nasibi uçmağ tini şad olsun..
Allah (CC) bizleri onlara komşu olmayı nasip etsin..
Rahman ve Rahim olan Cenab-ı RabbülAlemin Türk milletine, Bâsar sıfatını bahşetsin ki tüm oyunları görelim ve bu oyunları bozalım.
Şüphesiz ki yerlerin ve göklerin sahibi tuzak kuranların oyunlarını bozacaktır”. Teröre her kim yardım ve yataklık yapıyor ise rabbimin gazabı üzerine olsun. dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.