Akdeniz Gazeteciler Federasyonuna Isparta Damgası

Akdeniz Gazeteciler Federasyonuna Isparta Damgası

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2021 13:14
Akdeniz Gazeteciler Federasyonuna Isparta Damgası

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin de kurucu üyesi olduğu Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’nun Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kuruluna Isparta medyası damgasını vurdu. Federasyonunun yönetimine ve çeşitli yürütme organlarına Isparta’dan 4 isim yönetici sıfatıyla girdi.

2013 yılında Akdeniz Bölgesi Gazeteciler Cemiyetlerinin bir araya gelerek kurduğu Akdeniz Gazeteciler Federasyonunun, Cumartesi günü Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Seçimli genel kurulda başkanlığa Gaye Coşkun seçildi.

Mevcut Başkan Mevlüt Yeni’nin aday olmadığı olağanüstü genel kurulda, Isparta’dan IGC Onursal Başkanı ve Haber Gazetesi Şevket Karahan ile Demokrat Gazetesi Sahibi Emre Altuğ yönetim kuruluna seçildiler. Ayrıca Isparta’nın tecrübeli kalemlerinden Arzu Erkorkmaz’da AGF’nin Denetleme Kurulu üyeliğine getirildi. Isparta medyasının AGF’nin yönetimine damga vurduğu diğer bir unvan ise Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a verildi. IGC Başkan’ı Baş, Basın Şeref Divanı ve Etik Kurulu Başkanı oldu.

ÜST KURUL DELEGESİ OLDULAR
AGF’nin, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu delegeleri arasında Isparta Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Şevket Karahan ile Demokrat Gazetesi Sahibi Emre Altuğ’da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.