Akdeniz Gazetesi Personelini Mağdur Etti

Akdeniz Gazetesi Personelini Mağdur Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2017 10:40
Akdeniz Gazetesi Personelini Mağdur Etti

Akdeniz Gazetesi’ne görev yapan 4 gazetecinin Basın Kartları, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından iptal edildi. 

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü, Isparta’da günlük olarak yayın yapan Akdeniz Gazetesi’nde çalışan 4 kişinin basın kartlarını iptal etti. Gazetede görev yapan Levent Doğan, Soner Toros ve Mehmet Dip Sevli’nin, basın kartları ve basın trafik kartları iptal edildi. 

Konu hakkında Antalya Valiliği Basın – Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü, Isparta Gazeteciler Cemiyeti’ne mektup yazarak; 4 medya çalışanına devlet tarafından verilen sarı basın kartlarının iptal edildiğini bildirdi. Antalya İl Müdürlüğü’nden gönderilen yazı şu şekilde: ‘Genel Müdürlüğümüzün 10/11/2017 tarihli ve 10844 sayılı yazılarıyla, T.C Kimlik numaraları ve isimleri yazılı olan şahısların basın kartlarının 10/11/2017 tarihi itibariyle iptal edildiği bildirilmektedir.’ denildi. Mektupta, Akdeniz Gazetesi’nde çalışan Levent Doğan, Soner Toros ve Mehmet Dip Sevli’nin isimleri yer alıyor. Adı geçen bu gazetecilerin basın trafik kartlarının da iptal edildiği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.