Akdeniz Gazetesi'nden Büyük Gaf !

Eğridir’de yaşanan fuhuş olayını manşetinden özel haber olarak veren Akdeniz Gazetesi büyük bir gafa imza attı. İşte o büyük gaf.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 14:57
Akdeniz Gazetesi'nden Büyük Gaf !

 

Isparta’nın en güçlü ve özgür gazetesi olarak yayın hayatına devam eden Akdeniz Gazetesi büyük bir gafa imza attı. Gazetenin 9 Şubat Perşembe günü manşetinde, önceki gün tüm internet haber sitelerinde yer almasına rağmen ‘Özel Haber’ logosu ile verdiği ‘İĞRENÇLİK’ haberinde öyle bir gafa imza attı ki !

İşte O Büyük Gaf

‘İğrençlik’ manşeti ve özel haber logosu ile manşetten verilen; Eğridir’de küçük yaşta ki kızı fuhşa zorlayan abla ve eniştesinin haberinde N.S. kısaltması ile abla olarak yayınlanan fotoğrafın olayla hiçbir ilgisi olamayan bir bayan ait olduğu ortaya çıktı. 

Akdeniz’in manşetten okurlarına duyurduğu özel haberinde yer alan 19 yaşında ki N.S. isimli bayan olarak deşifre edilen fotoğraf ertesi günkü sayısında Düzeltme ilanı ile bildirildi.

akdeniz1.jpg

Özür Kabahatten Büyük !

Yapılan büyük hata manşetten okurlarla paylaşılırken, ertesi gün ( 10 Şubat ) yer alan düzeltme ilanı ise iç sayfada köşe de yer aldı. Ayrıca ilan düzeltme ve özür olarak çıkarken ilanın sonunda not ile sadece fotoğraf yanlıştır haber doğrudur denildi. 

İşte Büyük Bir gafa imza atan Akdeniz’in düzeltme ilanı. 

‘Gazeteniz Akdeniz’in dünkü yayınında manşetten verilen ‘İGRENÇLİK’ haberinde isim benzerliği nedeniyle olayla uzaktan yakından ilgisi olmayan genç bir kadının fotoğrafı gözü bantlı bir şekilde yayınlanmıştır. 

16 yaşında ki kız kardeşini, 50 tl karşılığında fuhuş yapmaya zorladığı iddiası ile göz altına alınan N.S. Akdeniz’in dünkü sayısında yayınlanan fotoğrafta ki genç kadın değildir. 

Olay doğrudur. 19 yaşındaki N.S. isimli bir kadın, velayetini aldığı 16 yaşında ki genç kız kardeşini ‘fuhuşa zorlamak’ iddiası ile göz altına alınmıştır. 

N.S. nin kocası UBS ve aracılık ettiği iddia edilen A.B. mahkeme heyeti tarafından tutuklanmıştır. 

Akdeniz’in dünkü yayınında fotoğrafı basılan genç kadının ismi ve soy ismi, bu kötü olaya karışan kişi ile aynıdır. Ancak Akdeniz’in dünkü yayınladığı fotoğrafta ki genç kadın N.S. nin bu olayla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Sadece isim benzerliği vardır. 

Özel bir sektörde çalışan genç kadın N.S. den olayla ilgisi olmadığı halde fotoğrafının yayınlanması nedeniyle özür dileriz. Yine okuyucularımızdan da özür dileriz.

NOT: Öte yandan dünkü İGRENÇLİK başlığı ile verdiğimiz haber tümüyle doğrudur!’

akdeniz2.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum